Gülsuyu'nda üzücü ayrılık...


Gülsuyu'nda üzücü ayrılık...
Gülsuyu Spor genç takım teknik direktörlüğünü yapan Erol Gökkaya ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Geçen ay geçirdiği bir rahatsızlık sebebi ile bir süre dinlenmek zorunda olan Erol Gökkaya çok üzüldüğünü ancak bir süre takıma ara vermek zorunda olduğunu söyleyerek yönetimden izin istedi.

KOnuya ilişkin Gülsuyu Spor Kulübü'den yapılan açıklamada "Gülsuyu sporumuza Büyük emekleri geçen Büyük kaptanımız hocamız Erol Gökkaya geçirmiş olduğu çok önemli rahatsızlık nedeni ile genç takım hocalığından ayrılmıştır, çok üzüntülüyüz. Hocamıza 2 maçta 2 galibiyet ile bırakmış olduğu zeki çevik ve de aynı zamanda ahlaklı takım için Teşekkür ederiz. Her şey için çok sağol hocam her şey gönlünce olsun.
Seni seviyoruz iyi ki varsın.
Gülsuyu Spor Kulübü Başkan Behram Kaçar" denildi.
Erol Gökkaya son olarak hafta sonu İstanbul Sahil Spor karşılaşması ile takıma veda etti. Ligde oynanan iki hafta sonunda iki galibiyet alan genç oyuncular hocalarından buruk ayrıldılar. Erol Gökkaya'yı son maçında Çamoluk ve gülensu hocaları İsmail Karayünlü, TAner Hoca, Murat Özcan, Tahir Polat ve yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu tribünden Erol Gökkaya'ya destek verdiler.
Gülsuyu Spor Kulübü ayrıca" Teknik direktörümüz Erol Hoca'nın bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini bekliyoruz. Yeri her zaman yanımızda var." dedi
Amatörün Dünyası ekibi olarak hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir an önce aramızda görmek umudu ile.

Yorumlar