Genç Osman Spor Kulübü Başkanı Ulvi Pabuccu İsyan Etti,


Genç Osman Spor Kulübü Başkanı Ulvi Pabuccu İsyan Etti,
Güngören Belediyesi sınırları içinde yer alan ve kendi bütçesi ile halkımızın tabiri ile kendi yağında kavrulan kulüplerimizden birisi Genç Osman Spor Kulübü. Ancak son dönemlerde yaşanan bazı gelişmeler Kulüp Başkanı Ulvi Pabuccu'yu aşırı derecede rahatsız etmiş ki, başkan adeta isyan etti.

Genç Osman Spor Kulübü Başkanı Ulvi Pabuccu "Bazıları konuşmayı benim gibilerde çalışmayı ve hizmet etmeyi seçerler. Genç Osman Spor Kulübü mahalleye ait bir kulüp, bu kulübün tüzüğünde mahalle dışına çıkamaz maddesi var. Biz bu kulübü kurarken bu maddeyi özellikle koyduk. Anlamayanlar bunu anlasın." dedi.
Pabuccu sözlerine şöyle devam etti " Kulüpte çalışmak isteyen, hizmet etmek isteyen varmı? dedik kimseden ses çıkmadı.
Bu kulübe başkan olduktan sonra çok az kimseden aidat aldım. 3 veya 4 kişi 5-6 senedir kulübü kimseye muhtaç etmeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sezonda en az 3 veya 4 kategoride liglere katılım gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç doğrultusunda transferlerimizi yapıyoruz, yeri geliyor kahvaltı, yeri geliyor yemeğimizi sporcu kardeşlerimize veriyoruz. Şebboy Sokak da lokal, toplanma yeri açtım. Daha hiçbir yönetici üye yerini bilmiyor.Fakat sağda solad yöneticiyim diye hava atıyorlar. Bunada müsaade etmem, gerekene gereken cevabı veriyorum. Gelin bu kulübe hep beraber birşeyler yapalım. Bir şeyler yapmak isteyenler buyursunlar gelsinler, arasınlar, ama sözde değil özde olsunlar." ded.

Yorumlar