GAZİ MAHALESİNDE GÖÇER DÖNEMİ


GAZİ MAHALESİNDE GÖÇER DÖNEMİ
İstanbul Süper Amatör Lig Temsilcisi Gazi Mahallesi Spor Kulübü 14. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede Başkan Süleyman Keklik aday olmazken İşadamı Kemal Göçer Turuncu-Siyahların yeni başkanı oldu.



Gazi Mahallesi Spor Kulübü 14. Olağan Kongresi’ni Gazi Mahallesi Spor Kulübü Lokalinde gerçekleştirdi. Takımın başarılı Başkanı Süleyman Keklik özel nedenlerden ötürü yeni dönem için aday olmadı. Gazi Mahallesinin tanınmış iş adamlarından olan Kemal Göçer tek liste ile üyelerin karşısına çıktı.
Kongrede divan başkanlığını Gazi Mahallesi Muhtarı Nevzat Altun, divan üyeliğini Alirıza Koçyiğit ve Hüseyin Akyol yaptı. Konuşmaların ardından tek listeli kongrede yeni dönem için üyeler oy birliği ile Kemal Göçeri başkan seçti.


KADINLAR YÖNETİME GİRDİ
Kongrede Gazi Mahallesi Esnaflarından olan Ayten Akkuş ve Fatma Güngördü kulüp yönetiminde asil listede yer aldı. Kadınların yönetimde olmasının spor camiasında yüzleri gülümsetti.
Akkuş ve Güngördü’nün mahalledeki kadınların sportif faaliyetlerde aktif rol oynaması  konusunda başarılı projelere imza atması bekleniyor.


Göçer’in listesi şu isimlerden oluştu:
ASİL YÖNETİM
Kemal Göçer
Kadir Temizel
Ali Akyol
Mustafa Kandöken
Ali İhsan Fırat
Bayram Güleç
Sinan Keskin
Hakkı Korkmaz
Ahmet Yılmaz
Ayten Akkuş
Fatma Güngördü
YEDEK YÖNETİM
Yusuf Koyun
Aydın Soyluer
Mitat Öztürk
Devrim Diş
Veysel Fırat
Özgür Şencan
Ahmet Akın
Erdal Çelik
Hüseyin Karakuş
Murat Sever
Nihat Çalışkan
Haber ve fotoğraf: ENGİN BELLİ

Yorumlar