Davutpaşa'da Hedef3'de 3. Biri Gitti, Kaldı 2


Davutpaşa'da Hedef3'de 3. Biri Gitti, Kaldı 2
DAVUTPAŞA : 3 BAHÇELİEVLER GÜMÜŞHANE : 0
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubunda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Davutpaşaspor, Bahçelievler Gümüşhane’yi net bir skorla mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi.



Avcılar Firuzköy Stadı’nda oynanan maç büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mücadelenin ilk yarısında tek gol Davutpaşa’dan geldi. Fatih temsilcisi 32. dakikada Semih’in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda iki takım da olağanüstü bir mücadele örneği ortaya koydu.


Davutpaşa 61. dakikada Oğulcan’ın kırmızı kart görmesiyle kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Bahçelievler Gümüşhane’de de 75. dakikada oyuna girdikten 6 dakika sonra kırmızı kart gören Mesut da oyundan atılınca iki takım da kalan süreyi 10’ar kişi oynadı. Oyunun son bölümünde risk alarak savunmayı öne taşıyan, rakip sahaya çok adamla yerleşen Bahçelievler Gümüşhane birinci bölgesinde geniş boşluklar bırakınca kontratak için çok iyi alanlar yakalayan Davutpaşa 85. dakikada Çağlar, 87. dakikada da Özgün’ün benzer golleriyle skoru 3-0 yaparak 3 puanın sahibi oldu.


Davutpaşa’nın santraforu Özgün attığı golün yanısıra ileri uçta yaptığı presle Bahçelievler Gümüşhane defansının dengesini bozarak galibiyette önemli bir rol oynadı. Rakibi önünde ikinci bölgeyi daha iyi kullanan, sahaya iyi yayılarak alanları çok iyi kontrol eden Davutpaşa 90 dakika boyunca da oyun disiplininden kopmadan net bir galibiyete imza attı.
Bu sonuçla üst üste üçüncü maçını da kazanan Davutpaşa 9 puanla ikinci sıraya yerleşti.
9 Puanla ikinci sırada yer alan Davutpaşa geriye kalan iki haftada Yeşilköy ve Çekmeköy ile karşılaşacak.
7 Puanla 7. sırada yer alan Bahçelievler Gümüşhane ise Beyoğlu Yeniçarşı ve Yeşilköy ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar