Çorlugençlerbirliği tam gaz yola devam


ekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlugençlerbirliği takımı zorlu Şarköy deplasmanından üç golle üç puanı almasını bildi.
Son derece soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan müsabakada zaman zaman çiseleyen yağmur eşliğinde oynanan müsabakaya Çorlugençlerbirliği takımı son derece etkili başladı.


Deplasmanda oynamasına rağmen hücum futbolundan ödün vermeyen Çorlugençlerbirliği takımı yakaladığı sayısız fırsattan sadece birini değerlendirdiği ilk kırkbeş dakikada oyunun tek hakimiydi.


Aydın Tabak'ın attığı ustalık dolu gol ilk yarıdaki tabelaya yansıyan tek gol oldu.Müsabakanın ikinci yarısında daha istekli ve cesur futbol oynayan Şarköyspor takımı 55.dakikada beraberlik golünü buldu.Bu gol sonrasında ataklarını iyice sıklaştıran Çorlugençlerbirliği takımı ikinci yarıda oyuna dahil olan Salih Yılmazer'in penaltıdan attığı golle tekrar 2-1 öne geçmesini bildi.


Bu golün moraliyle rakibi üzerinde baskısını iyice fazlalaştıran mavi siyahl takım maçın kahramanı Salih Salih Yılmazer'in ikinci golü ile müsabakadan 3-1 galip ayrıldı.


Salih Yılmazer'e harika bir asist yapan Cem Çepeloğlu'nun müsabaka boyunca gösterdiği başarılı performans tribünlerdeki tarafla tarafsız tüm sporseverlerden alkış aldı.

Yorumlar