Zorlu deplasmanda gülen taraf ÇorluGençlerbirliği



Tekirdağ Süper Amatör Lig müsabakaları tüm hızıyla devam ederken gözler Muratlı İlçe Stadyumunda oynanan Muratlıbelediyespor-Çorlugençlerbirliği müsabakasındaydı.
Muratlı deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından bir tanesidir.Zirve yolunda tek bir puan kaybına tahammülü olmayan Çorlugençlerbirliği takımı müsabakaya son derece istekli ve tempolu başladı.

Gol için farklı hücum organizasyonları denerken karşısında taş gibi bir Muratlı takımı bulunca ilk kırkbeş dakikada gol kaydına erişemedi.


Şafak Törin ile iki kez karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda kaleyi yoklayan Çorlugençlerbirliği takımı ataklarında top filelerle buluşmadı.


Müsabakanın ikinci yarısında kazanma arzusunu sahaya fazlasıyla yansıtan Çorlugençlerbirliği takımı ilk golünü Bahadır'ın ayağından buldu.


Bu golün morali ile dahada etkili oynamaya başlayan mavi siyahlı takım son haftaların golcü futbolcusu Şafak Törin ile bir gol daha buldu ve fark ikiye çıktı.


Bu iki şok gol sonrasında toparlanan Muratlıbelediyespor takımı gol için Çorlugençlerbirliği kalesine yüklendi ama istediği gole kavuşamadı.


Son dakikalarda iki takımında çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince müsabakadan 0-2 galip ayrılan taraf Çorlugençlerbirliği takımı oldu.

Yorumlar