MEHMET UĞURLUEL KONYA EREĞLİSPOR’DA


MEHMET UĞURLUEL KONYA EREĞLİSPOR’DA
Daha önce uzun yıllar profesyonel liglerde Teknik Direktörlük ve gençlik geliştirme sorumluluğu yapan Mehmet Uğurluel, Konya Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Konya Ereğlispor’la el sıkıştı. Uğurluel sezon başında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dikilitaş Sporu çalıştırmıştı.


Deneyimli çalıştırıcının yönetimle her konuda anlaştığı, Pazar günü de Konya şehrine giderek sezon sonuna kadar kendisini Konya Ereğlispor’a bağlayan resmi imzayı atacağı belirtildi. Yönetimin, kurt çalıştırıcı ile sezon sonunda yeniden masaya oturacağı, tarafların büyük bir olasılıkla sezon sonunda 2016- 2017 sezonu için de el sıkışacakları elimize ulaşan bilgiler arasında. Konya Ereğlispor yönetiminin, Uğurluel’e 1 buçuk yıl sözleşme teklif ettiği, ancak bu teklifin sezon bitiminde resmiyete kavuşacağı ifade edildi.

10 BİN SEYİRCİYE OYNUYOR
Konya’nın Bölgesel Amatör Lig 5.Gruptaki 3 temsilcisinden biri olan Konya Ereğlispor’un her maçını 10 Bin taraftara oynadığı, bütün maçların dolu tribünler önünde oynandığı kaydedildi. Kurt çalıştırıcı Uğurluel’in de teklifi aldığında hiç düşünmeden evet yanıtı verdiği belirtildi. Konya Ereğli yönetiminin de Pazar günü şehre gelecek olan Uğurlel’e özel bir karşılama yapmayı planladığı belirtildi.

Yorumlar