ÇorluKültürspor Liderliğini devam ettirdi



TekirdağSüper Amatör Lig müsabakaları tüm hızıyla devam ederken yeşil sarılı takım evinde ağırladığı Kapaklıspor takımını 4-0 ile geçerek bir puan fark ile liderliği korumasını bildi.
Müsabaka ÇorluGeneralBasriSaaran Stadyumunda oynanadı.Müsabakaya her iki ekip so derece istekli ve tempolu başladı.Kadro kalitesi ve form grafiği daha iyi olan ÇorluKültürspor takımı dakikalar ilerledikçe üstünlüğü ele aldı.


Dakikalar 15.dediği anda Emeka yeşil sarılı takımı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Bu gol sonrasında ataklarını sıklaştıran Çorlu temsilcisi kazandığı penaltıyı Yusuf ile gole çevirdi ve skor 2-0 oldu.


Bu penaltı golü aynı zamanda ilk yarının skoru olarak tabelada yer aldı.Müsabakanın ikinci yarısında da pozisyon üstülüğü ve zenginliği ÇorluKültürspor'un elinde bulundu.63.dakikada Yılmaz yeşil sarılı takımı 3-0 öne geçiren golü kaydetti.


Bu gol sonrasında iyice rahatlayan Kültür takımı Melih'in ceza sahası dışından savurduğu füze ile müsabakanın sonucunu tayin eden golü kaydetti.Bu kazanılan üç puan sonrasında ÇorluKültürspor takımı bir puanla ve bir maç eksiği ile liderliğini korumasını bildi.

Yorumlar