Çorlugençlerbirliği'nde keyifli idman



Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlugençlerbirliği takımında bu gün gerçekleştirilen idmanda keyifler yerindeydi.
Ara transfer döneminin son gününde takıma katılan sporcuların da iştirak ettiği idmanda tempo ve kalite üst seviyeye yükseldi.

Sporcuların istekli ve canlı tempoda idmana adaptasyonları karşısında son derece memnun olan Çorlugençlerbirliği Teknik Direktörü Ayhan Kaynak Amatorun Dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Murat Yılmaz Başkanıma teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum.Elime son derece kaliteli bir kadro sunmuşken,son gün transferleriyle resmen büyük bir jest yaptı.Bu kadro ile Bal Ligine çıkmamak olanaksız.

Önümüzdeki tüm müsabakaları kazanmak istiyoruz.Zirve yolundaki rakiplerimizin bize göre daha zor müsabakaları var.Fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendireceğimizi ve Lig sonunda zirvede yer alacağımızı düşünüyoruz.


Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ise son transferlerle birlikte artık topu Teknik Heyet ve futbolculara attığını söylüyor.Kendilerine sunabileceğim tüm olanakları sunuyorum.Bal Ligi seviyesinde bir kadro ile Lige devam ediyoruz.


Tek bir puan kaybına tahammülümüzün olmadığı bir sezonun sonuna doğru yürüyoruz.Tüm planlarımızı Bal Baraj müsabakasına göre yaptık.


Baraj müsabakasına lisanslı tüm sporcularımızı kampa alarak hazırlanmak istiyoruz.


Oynayan,yedekte kalan ve tribünde olan tüm sporcuların değeri bizim için aynıdır.Kadromuzda yer alan tüm sporcularımıza güvenimiz tamdır.

Yorumlar