Çorlugençlerbirliği Zorlu Ergenebelediye hazırlıklarını sürdürüyor



Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlugençlerbirliği takımı evinde oynayacağı zorluErgenebelediyespor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.
Zirve yolunda puan kaybetme lüksü kalmayan mavi siyahlı takımda eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.İdmanda sporcuların gösterdikleri istek ve performans başta teknik heyet ve kulüp yöneticilerinin yüzünü güldürüyor.


Teknik Direktör Ayhan Kaynak Amatorun Dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu.Artık hatanın ve puan kaybı telafisinin olmadığı kritik virajlara girmiş bulunmaktayız.


İlk devre oyananan müsabakanın da 2-2 berabere bittiğini düşünürsek bu müsabakanın da zorlu geçeceğini söylemek için kahin olmaya gerek olmadığını gösterir düşüncesine sahibiz.


Kulüp Başkanı Murat Yılmaz bu gün sporcularla idman öncesinde toplantı yaptı.


Sporculara olan güveninin altını çizen Murat Yılmaz hafta sonu oynanacak olan müsabakadan üç puan almaları gerektiğini ve bunun kolay olmadığını bir kere daha sporculara hatırlattı.


Tekirdağ Süper Amatör Ligi zor bir Lig ve hangi takımın hangi maçta nasıl performans sergileyeceğini kimse kestiremiyor.


Final müsabakası gibi görürseniz bu müsabakadan da anlınızın akıyla çıkacağınızdan hiç şüphem yok diyerek sporcuara olan güvenini bir kez daha hatırlattı.

Yorumlar