Çorlugençlerbirliği tam gaz yoluna devam ediyor




Tekirdağ Süper Amatör Lig müsabakaları tüm hızıyla sürerken mavi siyahlı ekip ardı ardına sekizinci galibiyetini aldı ve Liderle arasındaki bir puan farkı korumasını bildi.
Sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-2 berabere kaldığı güçlü rakibi ErgeneBelediyespor karşısında müsabakanın tek hakimi olan Çorlugençlerbirliği takımı müsabakaya iyi başlamadı.


Yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen mavi siyahlılar kalesinde golü gördü ve ErgeneBelediyespor müsabakada Alper'in ayağından kazandığı bu golle 1-0 öne geçti.


Bu şok gole rağmen temposunu ve kazanma hırsından ödün vermeyen Çorlugençlerbirliği takımı tcerübeli kurt futbolcusu Harun Özkan ile beraberlik golünü buldu.


Bu gol sonrasında ataklarını daha da sıklaştıran mavi siyahlı ekibin başarılı futbolcusu Esad ceza sahasına sol kenardan girerken düşürülünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi.


Topun başına geçen BayGol Şafak Törin skoru 2-1 yaptı.Günün başarılı ismi Esad ilk yarının son dakikasında attığı güzel golle devre arasına mavi siyahlı takımın 3-1 önde girmesini sağladı.


Müsabakanın ikinci yarısında üstünlüğünü devam ettiren Çorlugençlerbirliği takımı birçok gol pozisyonu yakaladı ama bunları değerlendiremedi.


Günün etkili isimlerinden Canberk ceza sahasına girerken birçok kez şut girişiminde bulundu ve en sonun denemesinde topu EgreneBelediyespor filelerine göndermeyi başardı.


Bu gol aynı zamanda müsabakanın da skoru oldu ve doksan dakika sonunda üç puan 4-1'lik skorla Çorlugençlerbirliği takımının oldu.


Bu kazanılan üç puan sonrasında Çorlugençerbirliği takımı Lider ile arasındaki bir puan farkı korumasını bildi.

Yorumlar