Çorlu'da sessiz randevu 0-0




Bölgesel Amatör Lig müsabakasında Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Çorluspor1947 ve Çengelköy takımları karşı karşıya geldiler.
Yeni transferleri ile Çengelköy karşısında alacağı sonuç merakla beklenen sarı kırmızılar yeni kadroları ile ilk müsabakalarından golsüz berabere ayrıldılar.


Kendisi gibi zor günler geçiren Çengelköy takımı oyunda ve pozisyon zenginliğinde rakibine göre daha etkili görünüyor olmasına rağmen galibiyet için gerekli olan golü kaydedemedi.


İki takımında genelde iyi mücadele hücum ettiğini fakat hücum yolarında sıkıntılar yaşadılar.Deplasmanda oynamasına rağmen cesur bir futbol ortaya koyan Çengelköy takımı zaman zaman oyunda üstünlüğü ele aldı ve net gol pozisyonlarından faydalanamadı.


Son dakikalarda üç puan için yakaladıkları ve değerlendiremedikleri fırsat kendilerini üç puandan etti.Sarı kırmızılı takıma gelince,yeni takviyelerden beklenen katkı bu maçta oluşmadı.


Diğer müsabakalara nazaran tribünlerdeki büyük boşluklarda gözlerden kaçmadı.Doksan dakika sounda iki takımında çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve iki takım da hanelerine birer puan yazdırdılar.

Yorumlar