Çorluspor1947 taraftarını üzdü 1-2



Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ temsilcisi Çorluspor1947 evinde oynadığı müsabakada Körfezbelediy eherekeyıdız takımına 1-2 mağlup oldu ve taraftarlarını üzdü.
Müsabakaya etkili başlayan taraf deplasamanda oynamasına rağmen Kocaeli temsilcisi oldu.Çorlu kalesine sağlı sollu ataklarla gelen Körfez takımı kaleci Ersoy'un hatalı pasını kapan Cihan'nın boş kaleye gönderdiği topla 0-1 öne geçti.


Bu golün morali ile daha da etkili oynayan Kocaeli temsilcisi etkili ataklar gerçekleştirmeye başladı.Çorluspor defansının bel kemiği Eyüp ikinci sarı karttan oyundan ihraç edilince bu futbolcu ve sarı kırmızılı futbolcuların yoğun tepkisi oldu.


İlk kırkbeş dakikada başka gol olmadı.Müsabakanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf Kocaeli temsilcisi oldu ve 62.dakikada FatihSultan'ın ayağından bir gol daha buldu ve skor 0-2 oldu.Bu dakikadan sonra açık ve riskli bir futbol oynayan Çorluspor takımı aradığı golü 87.dakikada İrfan ile buldu.

Uzatma dakikalarında karşı karşıya kalınan pozisyonda Çorluspor forveti gol kaydına erişemeyince üç puan Körfez takımının oldu.Bu müsabakaya özel meşale Show ile hazırlanan ve müsabakanın başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar takımlarını destekleyen sarı kırmızı taraftarlar mağlubiyet sonrasında büyük üzüntü yaşadılar.

Yorumlar