Çerkezköy1911'e soğuk duş



Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çerkezköyspor1911 takımı evide karşılaştığı MuratlıBelediyespor takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir iki puan kaybı yaşadı.
Müsabaka son derece soğuk bir havada oynandı.Kış iklim şartlarına rağmen futbol oynamaya son derece elverişli bir zeminde oynanan müsabakada ilk kırkbeş dakikada önce MuratlıBeledyespor sonra Çerkezköyspor1911 takımının birer golü neticesinde tabelada beraberlik vardı.


35.Dakikada MuratlıBelediyespor takımından Çağatay ikinci sarı karttan ihraç oluncа uzun süre takımını bir kişi eksik oyanamak durumunda bıraktı.İlk kırkbeş dakika karşılıklı atıan birer gol ile 1-1 sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında evsahibi takımın bir kişi eksik kalan rakibi karşısında skoru lehine dönüştüreceğini düşüneneler yanıldı.Son derece dirençli bir futbol ortaya koyan Muratlıbelediyespor takımı Çerkezköy1911 forvetlerine şans tanımadı.


Son dakikalarda artan Çerkezköy1911 atakları gol ile neticelenmeyince müsabaka 1-1 sona erdi.Çerkezköyspor1911 takımı evinde aldığı bu beraberlikle hem liderliği kaybetti,hemde şampiyonluk yolunda derin bir yara aldı.

Yorumlar