AltınovaBelediyespor'dan görkemli galibiyet 5-0



Bölgesel Amatör Lig 11.Grup mücadelesinde AltınovaBelediyespor ve Gemlikspor takımları Altınova'da karşı karşıya geldiler.

Son derece soğum ve kar yağışı altında oynanan müsabakanın ilk devresinde gol sesi çıkmadı.İki takımında çabası tabelada değişikliğe yarayacak golü getirmeyince soyunma odasına golsüz girildi.Müsabakanın ikinci yarısında kar yağışını unutturacak bir gol sağanağı vardı.


Galibiyet için her türlü riski alıp takım halinde gol için ataklarını sıklaştıran AltınovaBelediyespor takımı aradığı ilk gole 66.dakikada OğulCanAktaş ile ulaştı.


Bu golün verdiği moralle daha da morallenen ev sahibi takım 69.dakikada Ahmet Ceran ile skoru 2-0'a getirdi.Bu iki gol sonrasında defans güvenliğini elden bırakan Gemlikspor takımı defans güvenliğini unutunca gol yağmuru devam etti.


76.dakikada AbdullahHarunFidan farkı üçe çıkartan golü Gemlikspor filelerine bıraktı.İkinci golün sahibi Ahmet Ceran 88.dakikada kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü Gemlikspor filelerine bıraktı.


Son noktayı koyan gol Hakan Yazıcı'dan dakikalar doksan dediği anda geldi.Bu gol aynı zamanda doksan dakika sonunda tabelada yer alan skordu.

Katkılarından dolayı GemlikLife ekibine teşekkür ediyoruz.

Yorumlar