6-14 Yaş Çocuk Futbolu Sertifikasyon Programı tamamlandı


Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen 6-14 Yaş Çocuk Futbolu Sertifikasyon Programı tamamlandı.
14 bölgeden 25 TFF Bölge Antrenörü ve antrenör eğitmeninin katıldığı programın açılış konuşmasını TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara yaptı. Kapsamlı bir eğitim içeriğine sahip programda; Tamer Güney, Prof. Dr. Bülent Bayraktar, Alper Boğuşlu, Nur Mustafa Gülen, Ömer Kaner, Necla Güngör Kırağası, Muratcan Üner, Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan, Yrd. Doç. Dr. Sinan Bozkurt, Prof. Dr. Aysel Pehlivan, Gülhan Gündüz Şişman ve İbrahim Eke'nin eğitimleri yer aldı.
14-25 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşen eğitimde, katılımcılara TFF tarafından hazırlanan 6 -14 yaş arası temel futbol eğitimi müfredatı anlatıldı. Futbola başlama yaşını 6'ya indirme ve temel futbol eğitiminde standardı sağlama amaçlarını taşıyan çalışmalar çerçevesinde düzenlenen bu programa katılan antrenörler, daha sonra ülke genelinde düzenlenecek 6-14 Yaş Çocuk Futbolu Sertifikasyon Programı organizasyonlarında eğitmenlik görevini üstlenecek.

Yorumlar