Selimpaşaspor Zirve Takibini Bırakmıyor...


Selimpaşaspor Zirve Takibini Bırakmıyor...
İstanbul Süper Amatör lig 7. Grupta zirve mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında 2-1′ lik skorla gülen ekip ev sahibi Selimpaşaspor oldu. Zirve takibini sürdüren ve yükselme grubu şansından uzaklaşmak istemeyen iki takımın mücadelesi izleyenlere adeta seyir zevki yüksek bir gösteri oldu.
Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda mağlup olan Selimpaşa hem rövanşı almak hem de zirve takibinde güçlü rakibini geride bırakmak için sahaya çıktı. Güzel bir havada oynanan müsabaka izleyenleri futbol açısından memnun etti. Ev sahibi olmanın da verdiği avantajla maça arzulu başlayan Selimpaşa aradığı golü bir türlü bulamadı. Gelişen ataklardan sonuç alamayan Selimpaşa maçın 18. dakikasında ani gelişen Esentepe Adıyaman atağında golü kalesinde gördü ve 1-0 yenik duruma düştü. Orta alana mücadelesi olarak geçen ilk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyarak baskılı bir oyun sergileyen Selimpaşanın bulduğu uygun fırsatlar Esentepe Adıyaman kalecisinin ellerinde eridi. Esentepe Adıyaman savunmasının yerinde müdahaleleri ve kalecisinin üstün performansı ile Selimpaşa ataklarını savuşturan taraf oldu. Selimpaşaspor 82. dakikada ceza alanı içine yapılan sert ortada Adıyamanspor’ un başarılı savunma oyucusu Hüseyin kendi kalesine attığı gol ile skoru 1-1′ e taşıdı. Golün getirdiği yüksek moral ile birlikte Selimpaşaspor ataklarını artırırken Adıyamansporlu oyuncular ise demoralize olmalarına rağmen atakları püskürtmesini bildi. Maçın uzatma dakikalarının son bölümlerinde gelişen atakta Mustafa’nın düzgün vuruşu ile top ağlarla buluştu ve Selimpaşaspor skoru 2-1′ e taşıdı. Golün santrası dahi yapılmadan hakem maçın bittiğini ilan eden düdüğü çaldı ve böylece Selimpaşaspor 3 puanı alarak zirve takibinden kopmamış oldu.

Yorumlar