ÖZNAKKAŞ SÜRPRİZ YAPTI.


ÖZNAKKAŞ SÜRPRİZ YAPTI. 
ÖZNAKKAŞ : 3 ORTAÇEŞME : 2
Süper Amatör Küme 2.Grupta ligde kalma savaşı veren Öznakkaş, sahasında Play Off mücadelesi veren Ortaçeşme’yi konuk etti. Ligin ilk yarısında Ortaçeşme Stadı’nda oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan maçın rövanşında Öznakkaş son 15 dakikasını da 10 kişi oynadığı maçta her oyuncunun adeta iki kişilik mücadele ortaya koyduğu maçta rakibini 3-2 mağlup ederek haftanın sonucuna imza attı.

Önceki maçların sarkması nedeniyle ikinci yarısı ışıklandırma altında oynanan maçta orta hakem Sezer Polat da mükemmele yakın bir yönetim göstererek iki takımın olağanüstü mücadelesine eşlik etti.
Çatalca Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika boyunca kemik sesleri havada uçuştu.
 Haftaya 34 puanla ikinci sıra giren Ortaçeşme zirve yarışından kopmamak, haftayı 15 puanla açan Öznakkaş da küme düşme hattından biraz daha uzaklaşmak için sahaya çıkarken 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan ekip ev sahibi Öznakkaş oldu.
Öznakkaş rakibi önünde bu sezonun en dirençli oyununu ortaya koyarak kazanırken Ortaçeşme maçın bitiş düdüğüyle birlikte evine puansız dönmek zorunda kaldı.
Mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. Ortaçeşme 24. dakikada Murat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Öznakkaş’ın bu gollere yanıtı erken geldi. 31. dakikada Abdullah, 35. dakikada da Kaan’ın attığı goller ev sahibi ekip adına ilk yarının skorunu belirledi: 2-1. Maçın ikinci yarısında sezonun belki de en zevkli 45 dakikası izlendi. Ortaçeşme 66. dakikada Onur’la beraberlik golünü bulunca maça büyük bir heyecan geldi: 2-2. Maçın özellikle son 20 dakikalık bölümünde iki takım da savunma güvenliğini ikinci plana bırakınca ortaya pozisyonu bol bir maç çıktı. Öznakkaş rakibi önünde çok net fırsatlardan yararlanamazken 76. dakikada Akın’ın da kırmızı karttan atılmasıyla kalan bölümde 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Rakibini eksik yakalayan Ortaçeşme de riskleri alıp rakibinin üzerine gidince birinci bölgesinde geniş boşluklar bıraktı. Oyunun son 10 dakikalık bölümünde adeta 2’şer kişilik mücadele etmeye başlayan Öznakkaş galibiyet golünün sinyallerini de vermeye başladı. Arka arkaya iki yüzde yüz fırsattan eli boş dönen ev sahibi ekip 90+2. dakikada Kaan’ın attığı golle 3-2 öne geçerek büyük bir sevinç yaşadı.
 Golün ardından skoru da koruyan Öznakkaş maçın bitiş düdüğüyle birlikte adeta bayram yaşadı.
 Maç sonrası kısa bir gerginliğin ardından iki kulüp yöneticilerinin araya girmesiyle olaylar tatlıya bağlanırken Öznakkaş son yıllarda belki eşi görülmemiş bir galibiyete imza atarak maçı izlemeye gelen taraftarlarını da sevince boğdu.

Yorumlar