Malkarabelediyespor ve Çorlugençlerbirliği puanları paylaştı 1-1



Tekirdağ Süper Amatör Lig önemli müsabakasında Malkarabelediyespor ve Çorlugençlerbirliği takımları Malkara İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabakaya her iki takımda son derece tempolu ve istekli başladı.Müsabakaya Malkara seyirciside büyük ilgi gösterdi.




Müsabaka açık ve güneşli bir havada futbol oynama elverişli bir zeminde oynandı.Müsabakanın ilk kırkbeş dakikasında iki takımda gol kaydına erişmek için son derece arzulu olduğunu gözlemledik.




İlk kırkbeş dakikada iki takımın gol için yaptığı girişimlerden ev sahibi Malkarabelediyespor takımı bunda başarılı oldu ve devreye 1-0 önde girdi.




İlk kırkbeş dakikada Malkarabelediyespor takımı bir oyuncusu kırmızı kartla oyun dışı kalınca ikinci devre on kişi devam etmek zorunda kaldı.




Müsabkanın ikinci yarısında beraberlik golü için Malkarabelediyespor kalesine yüklenen Çorlugençlerbirliği takımı bir çok gol pozisyonundan faydalanamadı.



Dakikalar 75 dediği anda sahneye çıkan son haftaların golcü futbolcusu Şafak Törin beraberlik golünü kaydetti.


Bu gol sonrasında Çorlugençlerbirliği'nin baskılı,Malkarabelediyespor takımının yakaladığı kontra ataklara şahitlik ettik.



İki takımında çabası gol için yeterli olmayınca müsabaka karşılıklı atılan birer gol ile neticelendi.



Malkarabelediyespor takımında tecrübeli Harun Özkan 41 yaşındaki bir delikanlı olarak uzun yıllara dayanan tecrübesini doksan dakikaya yayarken,Stadyumu dolduran sporseverlerin de haklı takdirini kazandı.

Yorumlar