Çerkezköy1911 taraftar grubu Caddelilerden ''Murat Narçın varsa biz yokuz''



Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çerkezköyspor1911 takımının taraftar grubu Caddelilerden eşi benzeri görülmemiş protesto.

1911 Çerkezköy spor taraftar gurubu Caddeliler,Kapaklıspor maçında ilginç bir protestoya imza attılar..
Maçın başlama düdüğü ile birlikte taraftarlar üzerlerindeki formaları ve atkıları Protokolde oturan 1911 çerkezköyspor yöneticilerinin önüne bırakarak stadı terk ettiler Protesto sonrası taraftar grubu tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında ;
Grup adına konuşan Emre Cımbız 1911 Çerkezköy yönetiminin kendilerini yalnız bıraktıklarını belirterek;Aldığımız kararın sonuna kadar arkasında duracağız.
Murat Narçın Kulüp Başkanlğını bırakana kadar maçlara gitmeyeceğiz.

TAKIMIMIZI HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİK


Takım içerisinde disiplinin kalmadığını kulüp yöneticilerinin kulüp yönetmekte pek bilgi sahibi olmadığını söylerken
Takımımız şampiyonluk yolunda ki en önemli maçlarından bir tanesi olan Malkaraspor karşılaşmasına yönetim tarafından cezalı olduğumuz söylenerek biz taraftar grubunu götürmek istemediler.
Ama biz o maçta cezalı değildik. Bizde her ne olursa olsun cezalı olsak bile takımımızı yalnız bırakmak istemedik ve Malkara deplasmanına gittik” dedi.
Malkara emniyetine yazılı bir dilekçe veren Murat Narçın ve yönetimi gelen taraftarın kulübümüzle hiç bir alakası yoktur diyerek yıllardır yanlız bırakmadığımız ilçemizin takımının bu önemli maçında bizi yanlız bırakmışlardır..



YANLIZ BIRAKILDIK.

Çorluda oynanan Saray spor müsabakasında geçirilen bir kaza sonucu 2 taraftarımız hastaneye kaldırılmıştır. Yöneticilerimiz ve kulüP başkanımız Murat Narçın kaza geçiren 2 arkadaşımızın halini hatrını sormak bir yere hastanede kaderine terk etmişlerdir.
Her zaman desteklediğimiz ve yenilsekte yensekte yanında olduğumuz takımın yönetimin bizim yanımızda olmaması,yöneticilik bilgisizliğinden ibaret olmaktan başka birşey değildir..
SEN BEN YOK ÇERKEZKÖY VAR  
Sen ben yok Çerkezköy var diye yola çıkanlar sen ben yok hep Murat Narçın var oldu.. Yönetimimiz şampiyonluk yolunda giden takıma destek vermememiz için ellerinden geleni yaptırıyorlar.
Halkın takımı diye yola çıktılar, ama halkı maça istemiyorlar. futbol halk için oynanan bir oyundur. kendi egolarını zengin uğraşı olan bir oyun değildir. bunu bir oyun sanıyorlarsa gerçeğine yakın birçok oyun konsolu bulunmakta.Bu oyunlarla egolarını tatmin edebilirler. Murat Narçın ve yönetimini ivedi bir şekilde istifaya davet ediyoruz” diye konuştu.

BOŞ STATTA OYNAYACAKLAR
Emre Cımbız yaptığı konuşmasının sonunda ise, Saray maçında olaylar oldu ve yönetimi bizleri kaderimize terk etti. Bir kere olsun arayıp geçmiş olsun demediler. Geçmiş olsunu hak etmeyecek ne yaptık. 

Murat Narçın gidene kadar maçlara gitmiyoruz. artık
Bos statta hakemin yankılı düdük sesinle maçlarını oynayacaklar” açıklamasında bulundu.

Yorumlar