Bağlarbaşı tek attı üç aldı



Süper Amatör Lig müsabakasında Bağlarbaşı ve ÖzAlibeyköy takımları Yenisahra Arena'da karşı karşıya geldiler.
Baştan sona büyük çekişme içinde geçen müsabakada tek gol ile üç puanı almasını bilen evsahibi Bağlarbaşı takımı oldu.


Üst sıralardan kopmamak ve play off iddaasını devam ettirmek isteyen Bağlarbaşı takımı alt sıralardan kutulmak isteyen ÖzAlibeyköy takımlarının zevkli ve çekişmeli geçen doksan dakikasını izleyen sporseverler iki takıma da gösterdikleri mücadeleden dolayı takdirlerini alkışlarla gösterdiler.


İlk ciddi atak ÖzAlibeyköy takımından geldi.Çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalınan pozisyonda deplasman takımı foveti başarsız olunca mutlak bir golden olundu.


Dakikalar ilerledikçe iki takımın da pozisyon bulmakta zorlandığını gözlemledik.Dirençli ve tempolu futbollarından iki takımda ödün vermeyince pozisyn zenginliği yaşanmadı dersek yalan olmaz.


Doksan dakikalık zaman diliminin sonunda yakaladığı fısatlardan bir tanesini gol ile değerlendirmeyi başaran Bağlarbaşı takımı çok önemli bir üç puanın sahibi oldu.


Son derece istekli ve dirençli bir mücadele örneği sergilemesine rağmen doksan dakikalık zaman dilimi sonunda puansız evine dönen ÖzAlibeyky takımında müsabaka sonrasında üzüntü hakimdi. 

Yorumlar