ZARA EKİNLİ SAHASINDA FERDİ İLE MURADINA ERDİ


MACIN SONUCU : ZARA EKİNLİ 1-0 ÖMERLİ KÖYÜ
İstanbul Süper Amatör 8.Grupta oynanan sezonun 11.maçında Zara Ekinli Spor ile Ömerli Köyü Spor karşı karşıya geldiler.

Zara Ekinli Stadında oynanan maça ilgi oldukça fazlaydı. Evsahibi Ekip Zara Ekinli Spor'un 10 puanı bulunurken Ömerli Köyü'un ise 17 puanı vardı.

Maçta puana daha çok ihtiyacı olan Evsahibi Zara Ekinli maçı 1-0 kazanarak puanını 13 yaptı ve bu haftayı rahat geçirmeyi başardı.

Maçın genelinde pek gol pozisyonu göremesekte mücadele yönü yüksek bir maç oldu. Her iki takımın defansları rakiplerine pek fazla pozisyon vermezken orta alanda kıyasıya bir mücedele oldu. Her iki takımında kalecilerine pek fazla iş düşmedi.

30.dakikada Zara Ekinli sağ kanattan atağa kalktı. Cengizhan Acar'ın kale içine kestiği ortada ceza sahası içinde topla buluşan Ferdi Ünal, kaleci Erkut'tan önce davranıp alçak mesafeden gelen topa kafayi vurunca top ağlarla buluştu. Ve bu golle evsahiibi Zara Ekinli 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu golle 1-0 kapandı.

İkinci yarıdada aynı tempoda geçen maçta Ömerli Köyü Teknik Sorumlusu Volkan Dönmez arka arkaya oyuncu değişiklikleri yaparak oyuna müdahele etmeye çalışsada bu çabalar skoru değiştirmeye yetmeyince, Ercan Serbest'in futbolcuları skoru korumayı başararak maçı 1-0 kazanmayı başardılar.















SAHA: ZARA EKİNLİ STADI

HAKEMLER: Mehmet Tolga Tarık - Agah Kaan Kuloğlu - Etem Can Yaşar

SAHA KOMİSERİ: Bilgin Özen


ZARA EKİNLİ SPOR: 1
Celil Kurumehmet , Furkan Kurtuluş, Anıl Vatansever, Tayfun Çelebi, Serdar Yavuz, Sedat Yılmaz, Cengizhan Acar, (dk.75 Ahmet Pamuk) Ferdi Ünal, (dk.85 Uğur Balkanlı) Serdar Seymen (TK), (dk.90 Yahya Kemal İleri) Faruk Diktepe, Ulaş Çağlar Keyik,

YEDEKLER: Ömer Faruk Girgin (YK), Anıl Yılmaz, Mustafa Battaloğlu, Emre Gümüş

TEKNİK SORUMLU: Ercan Serbest
ANTRENÖR: Mazlum Çelebi

FORMA RENGİ: YEŞİL-BEYAZ

ÖMERLİ KÖYÜ SPOR : 0

Erkut Hasan Ergün (TK), Ferhat Yılmaz, Emek Eren Ergen,  Serhat Yılmaz, Yağız Sakin, Cevher Yılmaz, (dk.60 Oğuz Sakin) Naim Turan, Ayhan Aydın, Burak Kaman, (dk.60 Ahmet Vardar Altunel) Can Sesli, (dk.68 Yusuf Kutlu) Alican Tokgöz 

YEDEKLER: Serhad Atbaş, Doğukan Özel, Çağatay Akdoğan, Semih Yiğit

TEKNİK SORUMLU: Volkan Dönmez

FORMA RENGİ: SİYAH-BEYAZ

FOTO HABER: METİN AŞCI

MAÇLA İLGİLİ FOTOĞRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ







Yorumlar