MERKEZEFENDİ İLE RAMİ SPOR PUANLARI PAYLAŞTILAR.


İstanbul Süper Amatör Lig 1.grup maçında Merkezefendi Spor ile Rami Spor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.
21 puanlı Rami Spor ile 18 puanlı Merkezefendi Spor sezonun ikinci yarısının ilk maçında Merkezefendi Stadında karşı karşıya geldiler.

Maçta oldukça genç bir kadro ile mücadele eden Merkezefendi Spor ile hafta içinde sıkıntılı günler geçiren Rami Spor takımlarının maçında her iki takımında puan kaybına tahamülü yoktu.

Maçın 7. dakikasında kullanılan korner atışında ceza sahası içinde topu önünde bulan sahanın en tecrübeli oyuncusu Salurhan Güleryüz'ün son vuruşu ağlarla buluşunca evsahibi takım 1-0 öne geçti.

45.dakikada ise sahanın en genç futbolcusu kaleci Mahmut Demirgan gelişen Rami Spor atağında topa çıkıp ıskalayınca topu takip eden Kadir Kuvan 'ın son vuruşu ile maçta skor dengelendi.

Bu golle takımlar soyunma odasına 1-1 bereberlikle gittiler.

İkinci yarıda ise her her iki takımında skoru değiştime çabaları sonuç vermeyince maçta ilk yarıda atıllan gollerle 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıda yaşanan talihsizlikler her iki takımında oyuncularının sakatlanmalarına sebep oldu. Aslında kasdi kareketlerle değilde pozisyon gereği yaşanan kanamalı yaralanmalar oyunun sıkça durmasına sebep oldu.
50.dakikada kafa topuna çıkan Sertan Türk ile Raşit Temiz'in çarpışmaları sonucu her iki futbolcuda yerde kaldı.
Merkezefendi Spor futbolcusu Sertan Türk sahaya çağrılan Ambulans'la hastaneye kaldırılırken, Raşit Temiz ise kafası sargılı olarak oyuna devam edebildi.

RamiSpor futbolcusu Şükrü Tınmaz ise bir pozisyonda dudağı, aldığı darbe neticesinde kanayınca uzun süre oyuna giremedi.

Maçın hakemi Deniz Hasanoğlu ve ekibi de oldukça başarılı bir yönetim gösterdi. Oyuncu sağlığı söz konusu olduğu pozisyonlarda oyunu durdurup tedavilerinin tamamlanması için gösterdiği çabalar gözden kaçmadı.

Yaralanan futbolcu kardeşlermize geçmiş olsun dileklerimzi sunuyoruz.

Bu maçtan sonra her iki takımda birer puan alarak ikinci yarıya başlangıç yaptılar. Aslında her iki takımıda memnun etmeyen bu sonuç maçın geneline bakınca maçın hakkı olan bir neticeydi.




















SAHA: MERKEZEFENDİ STADI

HAKEMLER: Deniz Hasanoğlu - Mertcan Yılmaz - Serkan Sarısoy

SAHA KOMİSERİ: Ömer Çaylı


MERKEZEFENDİ SPOR : 1

Mahmut Demirgan, Sertan Türk, (dk.50 Ogün Kaya) Burak Oran, Hasan Gündüz, Onur Karalı (TK), Murat Türk, Ebubekir Sekman, (dk.70 Enes Buladlar)  İlkay Yiğit, Salurhan Güleryüz, Kerem Kıray, (dk.40 Canay Küçük) Salih Akan

YEDEKLER: Alperan Demirayak, Furkan Çınar, Nurican Kaya, Metin Coşkun

TEKNİK SORUMLU: Fırat Canbazoğlu

FORMA RENGİ: MAVİ-BEYAZ-KIRMIZI

RAMİ SPOR :1

Metin Oğhan, Kadir Kuvan, Hasan K.Yıldız, Şükrü Tınmaz, Fatih Demir, Mert Aşcı, Furkan Karol, Ferhat Çakır (TK), Furkan Özdemir, (dk.46 M.Raşit Temiz) Burak Demirci, (dk.62 Gökhan Akdeniz) Onur Karadeniz

YEDEKLER: Burak Gezici, Efe Balkanlı, M.Raşit Temiz, Fatih Yaşar, Murat Güler

TEKNİK SORUMLU: Yaşar Gecekuşu
ANTRENÖR: Tahsin Güvel

FORMA RENGİ: KIRMIZI-BEYAZ

SARI KARTLAR: 
32.dk. Fatih Demir (Rami Spor)
63.dk. Burak Oran (Merkezefendi Spor)
79.dk. Canay Küçük (Merkezefendi Spor)
85.dk. Murat Türk  (Merkezefendi Spor)
85.dk. İlkay Yiğit   (Merkezefendi Spor)
90.dk. Gürkan AKdeniz  (Rami Spor)


GOLLER:

dk. 7  Salurhan Güleryüz  Merkezefendi 1-0 Rami Spor
dk.45 Kadir Kuvan           Merkezefendi 1-1 Rami Spor


FOTO HABER: METİN AŞCI

MAÇIN FOTOĞRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ











Yorumlar