Maltepe Yıldızspor'dan Muhteşem Gece


Maltepe Yıldızspor'dan Muhteşem Gece
Haber / Foto : Murat İlter
Kurulduğu günden bu yana Geleneksel olarak düzenlenen Maltepe Yıldızspor, tanışma ve dayanışma gecesi, yöneticiler, teknik heyet, sporcular, veliler, davetliler, sponsorlar ve basının katılımı ile Moda Spor Kulübünde yapıldı.



Moda Spor Kulübü'nde düzenlenen geceye, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Ekşi, Nesimi Yaşar,  TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Gülsuyu Spor Kulübü ve MASK Başkanı Behram Kaçar, Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Başkanı Selçuk Uzun, TFF Görevlisi Lale Şahin, TFF Tertip Komitesi Başkanı Güneş Kıral, Valide Tayfun Yöneticisi Necmettin Hamamcı, 
İstanbul Anadolu Spor Kulübü Başkanı İsmail Bülbül, Gülensu Spor kulübü Başkanı Volkan Uyar, Cevizli Kültür Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gümüş, Esenkent Spor Kulübü Başkanı Saim Atalay, Girne Spor Başkanı Ömer Cevdet Şahinoğlu, Başıbüyük Spor Başkanı Adem Kaya katıldı. Ayrıca geceye katılamayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Kulübün sponsorlarından Yavuz Pastanelerinin sahibi Cengiz Yavuz ise çiçek gönderdiler.


Gecenin açılış konuşmasını yapan Maltepe Yıldızspor Başkanı Arzu Lüleci konuşmasında "Geleneksel olarak düzenlediğimiz gecemize katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Maltepe Yıldızspor olarak spor adına bir şeyler yapmak için yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza minnettarız" dedi.


Kulübün kısa zamanda gerek sportif, gerekse sosyal alanda elde ettiği başarılara dikkat çeken Maltepe Yıldızspor Başkanı Arzu Lüleci ''Geçen sezon futbol takımımız İstanbul Amatör 2.Ligi'nde şampiyon olarak, Amatör 1.Lig'e yükseldi. Voleybol ve Basketbol takımlarımız bölge maçlarında çok başarılı sonuçlar alarak, bizleri sevindirdiler'' dedi. 2009 yılında kurulan Maltepe Yıldızspor’un yeni bir kulüp olmasına rağmen, çok yol alındığına değinen Lüleci 
“İnanıyorum ki çok büyük başarılara imza atacağız. Çünkü o istek ve o inanç bizde mevcut’’ dedi. İstanbul’un tek kadın başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirten Arzu Lüleci, ‘’Çocuklar spor yaptıkça kötü alışkanlıklardan kurtuluyorlar. Boş zamanlarını değerlendiriyorlar’’ dedi.


Maç kazanmanın ve şampiyon olmanın ötesinde sporcu yetiştirmeye daha çok önem verdiklerini söyleyen Futbol takımları Teknik Sorumlusu Murat Lüleci,''Maltepe’nin yanı sıra çevre ilçeler Kartal ve Pendik’ten de sporcuları bünyemize alıyoruz. Bizim için önemli olan sportif değerlere saygılı, kulübün üstlendiği misyon ve vizyona sahip çıkan sporcular yetiştirmek'' dedi. Bu sezon şampiyon olmak için yola çıktıklarını söyleyen Lüleci, ‘’Asıl hedefimiz mümkün olduğunca çok çocuğu, spora kazandırmaktır. Bunun yanı sıra, İstanbul Amatör 1. Ligi'nde de şampiyon olarak, Süper Amatör Ligi'ne yükselmek istiyoruz’’ dedi.


Gecede Maltepe Yıldızspor’a katkıda bulunanlara Kulübün Genel Kaptanı Cüneyt Akyüz tarafından birer teşekkür plaketi verildi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ekşi ile Gültekin Karataş birer plaket aldı. Gültekin Karataş'ın plaketini Burak Karataş aldı. İş Adamları Ali Karataş, Hüseyin Demiralp, Levent Akbulut ve Mehmet Küskün'ün yanı sıra Voleybol takımının hocası Aykut Emre birer teşekkür plaketi aldılar. Maltepe Yıldızspor Genel Kaptanı Cüneyt Akyüz, kulübe katkıda bulunanlara tek, tek teşekkür ederken, bu desteklerle Maltepe 
Yıldızspor'un çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.














Gecenin ilerleyen saatlerinde, dizi oyuncusu ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Adnan Koç sahne alarak, sevilen parçaları seslendirdi.

Yorumlar

kudret tükelay dedi ki…
Helal olsun size
Adsız dedi ki…
Bu klüpte oynamaktan gurur duyuyoruz yaptığınız haber için teşekkür ederiz siz yapmaya devam edin biz başarılar yakalamaya