Çorlugençlerbirliği beraberlikler zincirine bir halka daha ekledi



Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlugençlerbirliği takımı deplasmanda Ergenebelediyespor takımına konuk oldu.Müsabaka son derece etkili bir rüzgar altında oynandı.
Pas yapmanın olanaksız kabul edilebileceği bir ortamda oynana müsabakaya iyi başlayan taraf deplasmanda oynamasına rağmen Çorlugençlerbirliği takımı.oldu.Olumsuz hava şartlarına rağmen akıllı bir oyun oynama ve sonuca gitme stratejizini sahyaa yansıtan Çorlu temsilcisi iyi oyununu gol ile süslemesini beceremedi.Son haftalardaki en ciddi sıkıntısı olan kaleye ilk gelen topun gol olma yüzdesi bu müsabakada da değişmedi ve Çorlugençlerbirliği kalesine ilk gelen top gol oldu.İlk kırkbeş dakika bu gol ile sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısına beraberlik golü için rüzgarıda arkasına alarak sağlı sollu ataklarla Ergene kalesine yüklenen Çorlugençlerbirliği takımı köşe vuruşundan golü buldu.Köşe vuruşunu kullanan Rıdvan topu doğrudan rakip kaleye yolladı ve rüzgarında etkisi ile uzaklaştırılamayan top filelerle buluştu ve skor 1-1 oldu.


Bu gol ile birlikte ataklarını yoğunlaştıran Çorlugençlerbirliği takımı yakalandığı ani kontra atak pozisyonunda kalesine gelen ikinci topta yine golü ağlarında gördü.Bu gole karşılığı Şafak ile doksanıncı dakikada veren Çorlugençlerbirliği takımı müsabakadan bir puanla ayrıldı.


2-2'lik bu skor sonrasında ardı ardına gelen dört beraberlik sonucu Erdoğan Eryılmaz ile yollar karşılıklı konuşularak ayrıldı.

Yorumlar