ÇEKMEKÖY TEK ATIŞTA KAZANDI.


ÇEKMEKÖY TEK ATIŞTA KAZANDI.
İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta nefesleri kesen maçta grupta açık ara farkla liderlik koltuğunda oturan Çekmeköy, bu sezonun sürpriz takımı Kestanelikspor tabiri caizse ecel terleri dökerek kazandı.



Ligin ilk maçında deplasmanda da rakibine kök söktüren Çatalca temsilcisi, İzzettin Stadı’nda oynanan maçta sezonun en iyi oyunlarından birini ortaya koymasına rağmen 1-0 yenilmekten kurtulamadı.
Maçtaki tek gol 6. dakikada konuk ekipten geldi. Onur Kurt’un golüyle erken dakikalarda 1-0 öne geçen Çekmeköy 90 dakika boyunca temkinli bir oyun ortaya koydu.
Kestanelik golü erken yedikten sonra beraberlik golü için maçın son düdüğüne kadar istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu.


Ancak Çekmeköyspor özellikle birinci ve ikinci bölgede iyi bir alan savunması yaparak rakibinin cezalaanı içinde etkili olmasına izin vermedi. Takım halinde kaymaları ve kademeleri başarılı bir şekilde uygulayan Çekmeköy deplasmanda hücum futboluyla değil savunma oyunuyla kazandı.
Kestanelikspor da rakibinin 90 dakika ortaya koyduğu fiziki dirence aynı dirençle yanıt vererek yenilse de son düdüğe kadar ayakta kaldı.
Maç boyunca takımlarını ateşlemeye çalışan Kestanelikspor taraftarları da maç sonunda sahadan galibiyetle ayrılan Çekmeköysporlu futbolcuları alkışlayarak örnek bir davranışa imza attı.


Kestaneliksporlu yöneticiler ve teknik heyet de konuk takımın yöneticilerini ve teknik heyetini maç sonu tebrik  ederek örnek bir tablo ortaya koydu. Çekmeköyspor kafilesi de kendilerine gösterilen misafirperverlikten memnun kaldı. Kestanelikspor yönetimi konuk takımı otobüslerine kadar uğurlayarak sahalarda görmek istediğimiz görüntülere imza attı.

Yorumlar