Sultangazi'de sessiz randevu



Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde Sultangazispor ve Beşyüzevler takımları Cebeci Arena'da karşı karşıya geldiler.
İki takımda son derece kontrollü bir oyun anlayışıyla müsabakaya başladı.


Önce hata yapmama,sonrasında karşı taraf mutlaka bir hata yapar ve ben yakaladığımı atarım görüntüsünü iki takımda yansıttı.


Durum böyle olunca ilk yarının ortalarına kadar bu sahne aynen kısır gol poxisyonu şeklinde tezahür etti.Rakip ceza sahasına etkili olmasada kim daha çok yaklaştı ve girdi derseniz deplasman takımı Beşyüzevler diyebiliriz.


Dakikalar ilerledikçe oyun dengeli ve kısır pozisyon atmosferinde devam etti.
Araya küçük bir anektod düşmek gerekirse,eskiye göre dozu azalmış olsa da yönetim ve taraftar arasındaki buzlar hala erimemiş diyebiliriz.


Dakikalar ilerledikçe Sultangazi takımının rakip ceza sahasına daha fazla geldiğini ama etkili olacak son vuruşları yapamadığını söyleyebiliriz.


Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen müsabaka zaman zaman sertliklerden dolayı duraksadı.Dakikalar 37'i gösterdiğinde en net gozisyonunu Sultangazispor yakaladı.


Serdal harika bir ara pası ie Ali ve topu ceza sahasında buluşturdu.Topun kontrolünü kaybeden Ali mıtlak bir gol fırsatını değerlendirememiş oldu.İlk kırkbeş dakikada gol sesi çıkmadı.


Müsabakanın ikinci yarısına Sultangazispor daha etkili ve arzulu başladı.Beşyüzevler kalesine etkili gelen Sultangazispor gol arayışları çoğalmaya başladı.

Serdal'ın yakın mesafeden serbest vuruşu baraja çarpıp dışarı çıktı.Sultangazispor atakları çoğalmaya başladı.Ramazan güzel bir orta yaptı Utku'nun sıyırtma kafa vuruşu az farkla aut ile sonuçlandı.


Dakikalar 60 dediği anda anlaşılmaz bir şekilde yedek kulübesinden yedek kaleci Cemal kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.Orta hakem gerekçe olarak raporuna sözlü hakaret olarak yazdı.


Dördüncü hakem başrolünde gerçekleşen bu sıcak temas Sultangazispor ve Dördüncü hakem arasında uzun süre devam etti.


Baskıyı atlatan Beşyüzevler takımı Sultangazispor kalesinde etkili olmaya başladı.Beşyüzevler forvetinin ceza sahası çizgisinden etkili vuruşunda kaleci Ahmet gole izin vermedi.İki takımında çabası donucu değiştirmeye yetmedi ve müsabaka başladığı gibi goldüz sona erdi.

Yorumlar