Yahya Kemal'den Muhteşem Başlangıç.


Yahya Kemal'den Muhteşem Başlangıç.
YAHYA KEMAL : 4 - KARADOLAP : 0
İstanbul 1. Amatör Lig 10. grupta yeni sezonun iki iddialı takımı Yahya Kemal ile Karadolap Spor, Yahya Kemal sahasında karşı karşıya geldi.
Geçtiğimiz sezon hiç beklenmedik bir şekilde Süper Amatör Ligden düşen ve taraftarını üzen Yahya Kemal, yeni sezonda Teknik Direktör Metin Boğa ve Yardımcısı Hamit Yetim nezaretinde şampiyonluk parolası ile yola çıktığı 2015-2016 sezonuna 4-0 lık Karadolap galibiyeti ile başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi Yahya Kemal, Karadolap kalesinde pozisyonlar da üretmeye başladı. Ancak bu atakları savuşturan, Karadolap oyunda dengeyi kurdu ve bu ataklara karşılık verdi. Ancak Yahya Kemal ilk yarısını Anıl'ın golü ile 1-0 önde kapattığı müsabakadan, ikinci yarıda Anıl, Cavit ve Halit ile 3 gol daha bularak 4-0 galibiyetle ayrıldı.  Bu galibiyetle hanesine 3 puan yazdıran Kağıthane temsilcisi ilk haftadan liderlik koltuğuna da oturdu.
Yahya Kemal önümüzdeki hafta Fatih Hilal Spor'a konuk olurken, Karadolap evinde Esen bayburt'u jonuk edecek.














Yorumlar

Adsız dedi ki…
Galibiyet serimiz devam edecek inşallah..Rakiplerimize saygı duyuyoruz..Karadolap çok iyi bir takım.Skora aldanmamak lazım.Çok takımın canını yakacaktır.
Metin BOĞA
Y.Kemal Antrenörü
Adsız dedi ki…
Hakan abi yahya kemal in takim fotosu yok mu