Ortaçeşme'ye yan bakılmıyor 3-0



Süper Amatör Lig 2.Grup zirve mücadelesinde Ortaçeşme ve Nişantaşı takımları Ortaçeşme Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Sezonun flaş takımı Ortaçeşmespor zorlu müsabakadan her iki yarıda attığı toplam üç gol ve üstün oyunu neticesinde farklı galip geldi ve maç eksiğine rağmen averajla zirvede yer almasını bildi.


Soğuk havaya rağmen tribünlerde hatrı sayılır bir seyirci topluluğu vardı.


Müsabakaya iyi başlayan taraf deplasman takımı Nişantaşıspor oldu.Oyunu rakip sahaya yıkmasını bilen Nişantaşıspor takımı sağlı sollu ataklarla gol arayışına girdi


.Enes'in otuz metreden savurduğu füze direkten dönünce Nişantaşıspor gol şansından oldu.


Bu pozisyondan sonra oyunun şekli ve seyri tamamen ev sahibi takım lehine değişti.

Ortaçeşme takımı oyunu domine ettiği gibi gol pozisyonları da yakalmaya başladı.Ev sahibi takımın başarıl forveti Murat bireysel yeteneklerini kullanarak ceza sahasına adam eksilterek girdi ve net bir vuruşla skoru Oraçeşme lehine 1-0'a getirdi.

İlk kırkbeş dakikada iki takımın da çabası başka gol getirmeyince devreye ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile girildi.

Müsabakanın ikinci yarısında da Ortaçeşme takımının derli toplu oyunu dikkatlerden kaçmadı.


Defans hattında gedik vermeyen Ortaçeşme takımı ani kontralarla Nişantaşı spor takımının kalesine etkili ataklar gerçekleştirdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu Arif ve Gökan'a ait iki güzel gol ile taçlandıran Ortaçeşme takımında müsabaka sonrası sevinç hakimdi.


Taraftarları ile galibiyeti kutlayan Ortaçeşme takımı maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda yer aldı.

Yorumlar