Kocaeli Spor Yarasını Çabuk Sardı.


Kocaeli Spor Yarasını Çabuk Sardı.
Tunaspor yenilgisiyle taraftarlarını hüsrana uğratan Kocaelispor, Lüleburgaz galibiyetiyle kötü gidişe dur dedi. Lülerburgaz'ı Hamit-Sinan ve Özgür'ün golleriyle 3-0 yenen Kocaelispor, Edirne ile arasındaki puan farkını da bire indirdi.

Tunaspor yenilgisiyle taraftarlarını hüsrana uğratan Kocaelispor, Lüleburgaz galibiyetiyle kötü gidişe dur dedi. Lülerburgaz'ı Hamit-Sinan ve Özgür'ün golleriyle 3-0 yenen Kocaelispor, Edirne ile arasındaki puan farkını da bire indirdi

Tunaspor yenilgisini telafi etmek parolasıyla Lüleburgaz karşısına çıkan Kocaelispor yalnız değildi. Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz başta olmak üzere CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ile Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da protokoldeki yerini aldı. 5 bine yakın Kocaelispor taraftarın çılgınca desteği ise görülmeye değerdi. Misafir takım Lüleburgaz'ı ise az sayıda taraftar destekledi.


İLK YARIDA GOL YOK
Kocaelispor sezonun beşinci haftasında Lüleburgazspor ile karşılaştı. İsmetpaşa Stadını yaklaşık 6 bin kişi doldururken, maç boyunca Kocaelispor’a destek çıktı. İlk yarıda kalesinde sadece bir pozisyon gören Kocaelispor, Lüleburgazspor kalesinde ise Sinan, Hamit ve Hamza ile birçok net pozisyon yakalamasına rağmen bunlardan faydalanamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.


GOLLER 2. YARIDA GELDİ
İkinci yarıda Kocaelispor etkili futbolunu adeta arttırarak sürdürdü. Dakika 55’te Hamit ile golü bulan Yeşil – Siyahlı ekip, ataklarını sürdürdü. 66. dakikada Hamza’nın pasında topla buluşan Sinan kaleci ile karşı karşıya topu ağlara gönderdi 2-0. Farkın ikiye çıkması ile iyice rahatlatan Kocaelispor etkili futbolunu kesmedi ve skoru belirleyen golü 82. dakikada Özgür attı ve Kocaelispor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Kocaelispor ikinci sıradaki yerini korudu. 


KOCAELİSPOR: 3-LÜLEBURGAZSPOR: 0
STAT: İsmetpaşa
HAKEMLER: Dilan Deniz Gökçek İşcan *, Çağdaş Geçgel **, Serkan Çukur **

KOCAELİSPOR: Kılıçarslan ***, Kadir Gezer ****, Kadir Öğe ***, Murat ***, Mert ***, Hamit *** (Dk 68 Özgür **), Burak Süleyman *** (Dk 77 Şenol **), Sinan ***, Mesut ***, Emin ***, Hamza *** (Dk 85 Burçağ **)
LÜLEBURGAZSPOR: Vedat *, Erhan *, Ozan * (Dk 46 Kaan *), Deniz *, Rıdvan *, Uğurkan *, Onurhan **, Doğukan * (Dk 65 Şaban *), Ceyhun *, Ali *, Abdülkadir **
GOLLER: Hamit (Dk. 55), Sinan (Dk. 66), Özgür (Dk. 82)
SARI KART: Uğurkan (Lüleburgazspor), Mert, Murat (Kocaelispor)

Edirnespor takıldı
Kocaelispor'un şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Edirnespor, Ergene Velimeşe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Kent derbisinde Gebzespor ile Demirspor 1-1 berabere kalırken, Körfez BLD Hereke Yıldız, Güngören'e puan kaptırdı.

TOPLU SONUÇLAR
Kocaelispor-Lüleburgaz: 3-0
Gebzespor-K. Demirspor: 1-1
K. Bld.H. Yıldız-Güngören: 2-2
Babaeskispor-Arnavutköy BLD: 2-0
Çengelköyspor A.Ş-Çorluspor 1947: 1-0
E. Velimeşe-Edirnespor: 1-1   

Haber / Foto : Mert GÜVENALTIN-Bidar Yağmur TARHAN - Manşet Kocaeli

Yorumlar