Çorlugençlerbirliği'ne Aşağısevindik freni 3-3





TekirdağSüper Amatör Lig temsilcilerinden Çorlugençlerbirliği takımı evinde konuk  ettiğiAşağıSevindik takımı ile 3-3 berabere kaldı.
Müsabakaya her iki takımda son derece arzulu ve tempolu başladı.Ev sahibi Çorlugençlerbirliği takımı Canberk'in attığı gol ile adeta maça 1-0 önde başladı.İlk dakikada gelen bu golün verdiği moralle daha iyi top çeviren ve pozisyonlar yakalayan Çorlugençlerbirliği takımı Abdi'nin altı pas çaprazından savurduğu füze ile skoru 2-0'a getirdi.


Bu gol aynı zamanda ilk kırkbeş dakikanın da skoru oldu.Müsabakanın ikinci yarısında farkın açılacağını sanan sporseverleri tatlı bir süpriz bekliyordu.Aşağı sevindik takımı arka arkaya iki gol buldu ve skor bir anda 2-2 oldu.


Galibiyet için rakip kalaye yüklenen Çorlugençlerbirliği takımı Adem'in güzel kafa golü ile skoru 3-2 yaptı.Müsabaka bu skorla bitecek denirken 90+5'nci dakikada Aşağısevindik takımı beraberlik golünü buldu ve müsabaka 3-3 berabere sonuçlandı.


İç sahada kaybedilen iki puanın yanında,müsabakanın etkili ismi Canberk'in kırmızı kartla oyundan atılması ile birlikte Çorlugençlerbirliği cephesinde üzüntü iki katına çıktı.

Yorumlar