BESNİ LİGE 3 PUANLA BAŞLADI.


BESNİ LİGE 3 PUANLA BAŞLADI.
Ligin ilk haftasında Altınşehir Mansur Yardımcı Stadı'nda Öz Yediyaman'ın rakibi olan Besni Spor, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı müsabakadan, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 galibiyetle ayrılarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.



Stad : Altınşehir Mansur Yardımcı Stadı 
Hakemler : Nevzat Teker, Mehmet Ragıp Özbilgin, Mehmet Bilal Çelik 
Saha Komiserı: Abdurahman Öztürk 
Gözlemci: Mehmet Yapıcı 
Özyediyaman :  Hakan Bağcı, Mesut, Furkan, Eyüp, Tamer, Murat, M. Enes, Cihan, Nurullah, Halil, Hasan 
Yedekler : Muhammed, Selçuk, M. Selçuk, M. Gazi, Fehmi, M.Fatih, Ahmet,  Ö. Faruk 
Besnispor: Hasan, Mücahit, Seydi, Mustafa, Savaş, Yunus, Taner, Gökhan, Talha, Volkan, Osman 
Yedekler: Mehmet Bozak, Cengiz, Yılmaz, Hasan, Oğuzhan, Serkan, Sercan Antrenör: Kerim Doğdu 


Maça Özyediyaman başladı dk 30 Enes'in golüyle Özyediyaman 1-0 öne geçti ve ilk yarı 1-0 Özyediyamanın üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıya besnispor başladı. dk 68 Mustafa serbest vuruşu kullandı ve Gökhan golü attı ve maç 1-1 oldu dk 72 Osman'ın golüyle maç Besnispor deplasmanda 2-1 öne geçti. Golden sonra oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Bu gerginlikte Besnispordan Osman, Özyediyamanda eyüp çift sarıdan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Her iki takım sahada 10 kişi kaldı. Dk 80 Mustafa topu  Gökhan'la buluşturdu. Gökhan Besni Spor'u 2 farklı öne geçirdi. Besnispor 3-1 öne geçti dk 82 savaşında kırmızı kart görmesiyle Besnispor sahada 9 kişi kaldı
Maçta başka gol olmayınca maç 3-1 Besnisporun üstünlüğüyle bitti. Maç sonu görüşlerini aldığımız Besni teknikdrektörü Kerim Doğdu " Maçın ilk yarısı çok zorlandık. Ama maçın ikinci yarısı ise futbolcularım gerçek kimliklerime dönünce buda skora yansıdı. Hakkımız olan 3 puanı aldık. Bütün oyuncularımın ayaklarına sağlık bütün takımlara başarılar dilerim. " dedi.

Haber / Foto : Erdem Aktaş

Yorumlar