Bahçelievlergümüşhane'den çok önemli üç puan 1-2



Süper Amatör Lig önemli müsabakasında Bahçelievlergümüşhane takımı deplasmanda oynadığı müsabakada Acıbademspor karşısında zorlu doksan dakika sonunda 1-2 galip gelmesini bildi.
müsabakaya her iki takımda son derece tempolu ve arzulu başladı.Bahçelievlergümüşhane takımının kolay kazanacağını tahmin edenler dirençli Acıbadem takımını görünce yanlş düşünceye sahip olduklarını anladılar.

Acıbadem takımı ilk kırkbeş dakikada daha çok koşan ve oyunu domineeden taraf oldu.Bahçelievler takımının çok önemli kozu Erdi henüz 10 dakikada sakatlanıp oyunu terkedince Bahçelievler takımının ilk kırkbeş dakikada neredeyse net tek gol pozisyonu yoktu.


Bunun yanında Acıbadem takımının istekli oyunu karşısında ceza sahasına gelen ama gol pozisyonu olarak olgunlaşmayan sayısız girişimine şahit olduk.


Ceza sahasına giremeyen Acıbadem takımı ceza sahası dışında şutlarla gol arayışına girmesine rağmen aradığı golü bulamadı.


İlk kırkbeş dakika golsüz sona erdi.Müsabakanın ikinci yarısında ilk kırkbeş dakikadai senaryo sahnelenirken dakikalar 65 dediği anda Bahçelievlergümüşhane takımının golü geldi.Bu gol sonrası morallenen deplasman takımı bir gol daha buldu ve skor bir anda 0-2'ye geldi.


Bu iki şok gole rağmen istek ve temposundan ödün vermeyen Acıbadem takımı bir gol buldu ve skor 1-2 oldu.


Bu dakikadan sonra iki takımın da çabası başka gol getirmeyince zorlu deplasmandan üç puan çıkartan taraf  Bahçelievlergümüşhane oldu.

Yorumlar