Kestanelikspor ikinci yarıda açıldı 3-2


Kestanelikspor ikinci yarıda açıldı 3-2
KESTANELİK : 3 - MECİDİYEKÖY : 2
Süper amatör lig 7. grupta hafta sonu İzzettin Sahasında Kestanelikspor, Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor'u konuk etti. Mecidiyeköyspor karşısında ilk yarısını 2-0 mağlup kapadığı karşılaşmanın ikinci yarısında adeta coşarak ikinci yarıda attığı gollerle sahadan üç puanı alarak ayrılmayı başardı. Oynadığı ikinci iç saha maçını kazanarak taraftarının yüzünü güldürdü.

Çatalca İzzettin sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıda kötü bir futbol sergileyen Kestanelikspor 20. Dakikada ve 24.dakikada kalesinde gördüğü gollere engel olamadı ve 2-0 mağlup duruma düştü. İlk yarıda kalesinde gördüğü bu gollere cevap vermek için mücadele eden Kestanelikspor bunda başarılı olamayarak, ilk yarıyı 2-0 mağlup kapadı.
İkinci yarıda Coştu
Karşılaşmanın ikinci yarısına 2-0 mağlup başlayan ev sahibi Kestanelikspor oldu. Maçın 54.dakikasında gelişen atağında Kerem kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti 1-2. Bu golle umutlanan ev sahibi 59.dakikada yine Kerem’le beraberliği sağladı 2-2. Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ve bulduğu gollerle mağlup durumdan 2-2 eşitliği sağlayan Kestanelikspor, bu kez galibiyet golü için tempoyu arttırdı. Maçın 75.dakikasında Yusuf attığı golle takımı Kestanelikspor’u öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kestanelikspor bu sezon kendi sahasında oynadığı ikinci karşılaşmayı da kazanmayı başardı 3-2.

Kaynak : 34spor.com

Yorumlar