K.ÇEKMECE MURAT’INA ERDİ: 1-0


K.ÇEKMECE MURAT’INA ERDİ: 1-0
Süper Amatör Küme 6.Grupta oynanan maçta zirveyi yakından ilgilendiren maçta K.Çekmecespor evinde Beykoz 1908’i 1-0 mağlup ederek Tekin Öcal yönetiminde 3’te 3 yaptı.



K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika boyunca oyunun hakimi olan ev sahibi ekip bloklar arası bağlantıları iyi kurarak takım halinde kolektif bir oyun düşüncesi ile mücadele etti. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek golü 13. dakikada Murat attı.


Yoğun bir güvenlik önlemi alınan maçta statta ve etrafında kuş uçurtulmadı. Beykoz 1908 ev sahibi ekip önünde 90 dakika boyunca organize bir görüntü ortaya koyamadı.
K.Çekmecespor birinci, ikinci ve üçüncü bölgede hatları birbirine yakın oynatarak mesafeleri sürekli birbirine yakın tuttu. Bu da Beykoz 1908’in geniş bir alanda oynamasına neden oldu. Rakibin bağlantılarını iyi koparan K.Çekmecespor attığı golün de avantajını koruyarak 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. K.Çekmecespor Teknik Direktörü Tekin Öcal 90 dakika boyunca hem sürdüğü kadro, hem oynattığı futbol hem de yerinde oyuncu değişiklikleriyle 3 puanın mimarı oldu.


Beykoz 1908 kenar yönetimi ise K.Çekmecespor’un bu taktiğine cevap veremeyerek evine puansız dönmek zorunda kaldı. K.Çekmecespor taraftarları da 90 dakika boyunca susmadı. Yeşil beyazlı taraftarlar 90 dakika bitiminde de stattan ayrılmayarak galibiyet sevincini futbolcularla birlikte paylaştı.

Yorumlar