Bağcılar'dan Altın değerinde üç puan 0-1



Süper Amatör Lig 3.Grup zirve mücadelesinde Bağlarbaşı ve Bağcılar takımları Yenisahra Arena Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Kalabalık bir taraftar topluluğunun seyrettiği müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve tempolu başladı.İki takımında çok koşan ve mücadele eden bir yapıda oyun sergilemesi ilk kırkbeş dakikada pozisyon kısırlığı oluşmasına sebep oldu.


İlk yarıda nerdeyse net yüzde yüzlük bir gol pozisyonu göremedik dersek yanlış olmaz.İki takım birbirine üstünlük sağlayamayınca tabelada 0-0'lık skor yer aldı.


Müsabakanın ikinci yarısında deplasmanda oynamasına rağmen Bağcılar takımının daha etkili olduğu ve oyunu rakip sahaya daha etkili yığdığını gözlemledik.Müsabakanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Serdar orta sahada etkili bir performans sergileyince oyunun kontrolü tamamen Bağcılar takımının lehine döndü.


Serdar dakikalar 70 dediği anda öyle klas bir gole imza attıki anlatılmaz yaşanır tarzı bir gol oldu.Ceza sahası içinde topla buluşan Serdar sol ayak içi ile topu kalecinin bakışları arasında filerlerle buluşturdu ve müsabakadaki tek golün sahibi oldu.


Bu golün ardından şuursuz ataklar ile rakip kaleye yüklenen Bağlarbaşı takımı tehlikeli kontra ataklara yakalandı.


İki takımında tüm çabası başka gol kaydına erişemeyince deplasmanda üç puanı alan taraf Bağcılar oldu.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar