ALTINTEPSİ MAKEL BAYRAMDA EVİNDE YOK


ALTINTEPSİ MAKEL BAYRAMDA EVİNDE YOK 
İstanbul Süper Amatör Ligi  3.grup maçında, Altıntepsi Makel ile Yeşilova Esnaf takımları Bayrampaşa Belediye stadında karşı karşıya geldikleri müsabakayı deplasman takımı Yeşilova Esnaf 2-1 kazandı.  Müsabakayı  Muhammed Enes Önel yönetti. Yardımcılığını ise Okan Coşkun ve Onur Eser yaptı. Saha komiseri ise Murat Sönük idi. 



Müsabakanın ilk yarısında deplasman takımı Yeşilova Esnaf üstün oynayan taraftı. 

İkinci yarı ise tamamen üstün oynayan takım ev sahibi Altıntepsi Makel idi. Ev sahibi takım ikinci yarının tamamında üstün oynamasına rağmen  yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 2-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.


Müsabakanın ilk tehlikeli atağı Yeşilova Esnaftan geldi. Onur'un ceza alanı dışından vurduğu şutu kaleci Ahmet çıkardı. 6. dakikada Altıntepsi kazandığı köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Levent’ in ceza alanı çaprazından vurduğu şutu kaleci Ogün uzanarak çıkardı. 


43. dakikada Yeşilova Esnafın golü geldi. Batuhan orta sahanın solundan attığı uzun topla Regaipi buluşturdu. Regaip ceza alanına girdi. Kaleci Ahmet’i de geçerek topu ağlara gönderdi. (0-1). 
45+1 oynanırken Altıntepsiden İsmail’ in çektiği şutu kaleci Ogün çift yumruk ile çıkardı. İlk yarı Yeşilova Esnafın 1-0 üstünlüğü ile bitti.


İkinci yarıya çok hızlı başlayan Altıntepsi üst üste yakaladığı iki pozisyonu değerlendiremediler. 53. Ve 54 dakikalarda ise yakaladıkları pozisyonları kaleye vurmak yerine bir birine pas vererek değerlendiremediler. 


Altıntepsi 65. dakikada beraberlik golüne kavuştu. Sağ taraftan kullanılan köşe 
vuruşundan gelen topa Seçkin ceza alanı içinde yükselerek kafa ile vurarak topu ağlara gönderdi. (1-1). 69. dakikada Yeşilova Esnaftan Oğulcan sakatlandığından dolayı oyun alanının kenarında tedavisi yapıldı. Daha sonra ise hastaneye kaldırıldı. Oğulcan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  88. dakikada Altıntepsi kaptanı Veysel’ in soldan yaptığı ortaya Tayfun kafa ile vurduğu topu kaleci Oğün güzel bir refleks ile kurtardı. 


Herkes müsabaka böyle bitecek diye beklerken Yeşilova Esnaf, Semih ile galibiyet golüne kavuştu. (1-2). 


STAD: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER:  Muhammed Enes Önel, Okan Coşkun, Onur Eser
SAHA KOMİSERİ: Murat Sönük

ALTINTEPSİ MAKEL: Ahmet, Fatih, Levent, Seçkin, Celal, Kaan, Ali, Ozan, Simay, Veysel, İsmail
YEDEKLER: Efe, Erhan, Uğur, Samet, Tayfun, Aziz,  Enes

K.Ç. YEŞİLOVA ESNAF: Oğün, Doğan, Mustafa, Fırat, Batuhan, Berkan, Regaip, Oğuz, Onur, Oğulcan, Batuhan Çakmak
YEDEKLER: Berkcan, Ensar, Semih, Oğuzhan, Erman, Tugay, Kağan Mert 

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE



Yorumlar