Mesut Gülbaran'dan dobra dobra



Sıcak bir havada geçen yemekte kulüp başkanı Gülbaran bir konuşma yaparak İFA önündeki oyun nedeniyle hem teknik heyeti hem de görev yapan futbolcuları tebrik etti.

Gülbaran, 3.Lige çıkmak için daha çok çalışmaları gerektiğini de söyledi. 
Samimi bir havada geçen yemekte futbolcuların da oldukça moralli olduğu gözlendi.

İFA önünde ortaya konulan futbol ve alınan farklı galibiyet doping etkisi yarattı. Hem kulüp başkanı Mesut Gülbaran hem de futbolcuların keyfi yerine gelirken teknik direktör Adnan Keskin’in de yönetimle bir görüşme yaparak lige kadar daha iyi olacaklarını belirttiği kaydedildi.



“BURASI VEFA KULÜBÜ”

Gülbaran yemekte futbolculara hitaben yaptığı konuşmada yine geçtiğimiz sezonki defterleri açtı. Gülbaran “Burası Vefa kulübü. Biz az veririz ama öz veririz. Vecibelerini yerine getirdikten sonra kimsenin alacağı kalmaz. Herkesin görüşü; geçen sene iki top yapamıyorduk. O takımdan 31 tane adam gitti bir tek kaleci Özgür kaldı. Vefa’nın bir ismi var.

Hiçbir futbolcu bu forma altında kabadayılık yapamaz. Hiç kimse ‘Ayağım kırılsaydı da o golü atmasaydım’ diye terbiyesizlik yapamaz. Bu takım helal parayla kurulan bir takım. Verdiğimiz her kuruşu kendi çolucuğumuzun, çocuğumuzun rızkından keserek veriyoruz. Kulübün 1 kuruş geliri yok. Belediyeden destek almıyoruz. Arkamızda belediye yok. Siz yeter ki vecibelerinizi yerine getirin sezon sonunda alacağınız kalırsa şerefsizim.” diye konuştu.


“ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLDÜ”
Gülbaran geçtiğimiz sezon şanslarının yardımıyla çıktıklarını belirterek şöyle dedi “Şans bize yardım etti. Allah yüzümüze güldü. Yoksa yanmıştık. İnşallah 3.Lige çıkarsak ben de hiçbirşeyin altında kalmam.”

Yorumlar