GÜRSEL SPOR'DAN KAĞITHANE BELEDİYESİ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'NE PLAKET


GÜRSEL SPOR'DAN KAĞITHANE BELEDİYESİ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'NE PLAKET
Kağıthane Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz sene kurulan ve Kağıthane ilçesinde yaşayan halkın spor yapmasının dışında, Kağıthane Belediyesi ile kulüpler arasındaki bağı ve organizasyonu da sağlayan Spor Müdürlüğü'nü Gürsel Spor yönetimi teşekkür plaketi ile onurlandırdı.


Bu sen 30 tanesi futbol branşında faaliyet gösteren toplam 54 kulübe malzeme yardımı yapan Kağıthane Belediyesi Spor Müdürlüğü 55. kulüp olarak Gürsel Spor basketbol takımınında malzeme yardımı sırasında Gürsel Spor'lu yöneticiler verilen hizmetlerden doğan memnuniyetlerini plaket vererek dile getirdiler. 
Plaket töreni sırasında Kağıthane Belediyesi Spor Müdürü Mehmet Kızıloğlu plaketi çalışma arkadaşları adına aldığını belirtirken, bu işler ekip işi tüm arkadaşlarımızla kulüplerimizin ihtiyaçlarını gidermeye ve onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. dedi. Bu organizasyonlarda çalışarak kulüplerin sorunlarını ve ihtiyaçlarının teminini sağlayan Tesisler Amiri Tarık Kaya, Tesisler Amir yardımcısı Uğur Vardar'da plaket törenin de yer aldı.

Yorumlar