Çorlugençlerbirliği sahaya indi



Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Bal Lig'inin kapısından dönen Tekirdağ temsilcisi bu gün yeni sezon hazırlıkları için yeni Teknik Direktörü Erdoğan Eryılmaz yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
İlk antrenman olmasına rağmen sporcuların son derece istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı.Kuşüp Başkanı Murat Yılmaz Amatorun Dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu:


ÇorluGençlerbirliği takımı olarak geçtiğimiz sezon namağlup Bal Ligine çıkamadık ve bunun üzüntüdünü camia olarak fazlasıyla yaşadık.Gerçek yerimiz olan Bal Lig'ine yükselmek istiyoruz.Yeni Teknik Direktörümüz nezaretinde ilk çalışmamızı yaptık.Yepyeni bir takım kuruyoruz ve adaptasyon kolay olmayacaktır.

Zamanla istediğimiz seviyeye geleceğine inandığımız sporcularımızla zorlu bir maratona çıkıyoru ve Lig'in sonunda Bal Lig'inde olmayı hedefliyor ve ümit ediyoruz.


Grubumuzdaki tüm takımlara 2015-2016 Futbol Sezonu hayırlı olsun.Çiçeği burnunda Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz kısa ve net bir açıklamada bulundu Başkanımız ve Çorlugençlerbirliği camiasının beklentisi belli ve ekip olarak bunu yerine getirmek için burdayız.


Baraj müsabakasına kalmayı kesinlikle başarı kabul etmiyorum.Bu takım Bal Lig'ine çıkarsa başarıda ekibimizin her bireyi kadar benimde payım var diyebilirin.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Çorlugençlerbirliği takımına başa

Yorumlar