Çanakkalespor ''Şampiyon Olacağız''



Yeni transferler tesislerde basının karşısına çıktı. Dardanelspor formasını giyecek transferler net konuştu “Şampiyon olacağız”.
Çanakkale Dardanelspor´un 2015-2016 sezonu için dış transfer döneminde renklerine bağladığı 7 futbolcu ve bu sezon giyilecek formalar düzenlenen basın toplantısında habercilere tanıtıldı. Kendilerini ve futbol kariyerlerini tanıtan yeni transferler bu sezon Çanakkale´ye şampiyonluk yaşamaya geldiklerini ve bunu başaracak bir kadroya ve güce sahip olduklarını söyledi.
Spor Toto 3 Lig 3 gurupta mücadele edecek olan Çanakkale Dardanelspor´un yeni transferleri kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında habercilere tanıtıldı.  Ümraniyespor´dan alınan Özer Kutlu, Darıca Gençlerbiliğin´den Yusuf Atay,  Gölbaşıspor´dan Ufuk Arslan,  Bursa Nilüferspordan Erdem Özkurt, Eskişehirspordan Nuri Fatih, Eyüpspor´dan Vahit Yaşar ve Çanakkalespor´dan Batuhan Irmak transfer kendilerini ve futbol kariyerlerini habercilere kendi ifadeleri ile anlattı.
Çanakkale Dardanelspor´un yeni transferleri öncelikle uzun yıllar Süper Lig ve 1.Lig dahil Türkiye Futbol liglerinde başarı ile mücadele eden ve özellikle yetiştirdiği ünlü yıldız futbolcular ile dikkatlerini çeken Çanakkale Dardanelspor gibi mazisi çok iyi bir kulübe transfer oldukları için kendilerini şanslı ve mutlu hissettiklerini söyledi. Çanakkale´ye şampiyonluk yaşamak için geldiklerini ve bu hedefi gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dardanelspor´un yeni transferleri, gerek tesislerin yüksek kalite standartlarında olması ve gerekse yönetimin ve teknik heyetin 3.lige hiç yakışmadığına dikkat çekerek, kadroda yer alan tüm futbolcuların, kulüpte çeşitli pozisyonda görev yapan tüm çalışanlar ile birlikte uyum içerisinde olduklarını kaydetti. Yeni transferler takımda güzel bir hava yakalandığını ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de kaydederek “Çanakkale Dardanelspor´da bu yıl şampiyonluk özlemine son vereceğiz. Dardanelspor süper lige layık bir kulüptür ve layık olduğu yere en kısa sürede ulaşacaktır. Bu bilinç ile çalışıyoruz, çalışacağız” dediler.
Haber foto:Çanakkalespor.com

Yorumlar