VEFA Transfer bombardımanına başladı transfer piyasası alt üst oldu






Bölgesel Lig temsilcileirmizden Efsane VEFA takımı bu akşam çok önemli isimleri kadrosuna katmayı başardı.Geçtiğimiz sezon Bal Liginin en değerli oyuncuları arasında gösterilen 1985 doğumlu
Fırat Işık artık yeşil Beyazlı formayı terletecek.Fırat Işık Çengelköy forması altında grçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans sergilemiş ve çok önemli müsabakaları tek başına kazandıracak kadar etkili performanslar sergilemiştir.

Çerkezköy takımının başarılı sol bek oyuncusu 1988 doğumlu Emre Yazgın bundan böyle Vefa takımının başarısı için ter dökecek.Profesyonel kariyerli sol bek 3.Lig sevinci yaşamaya geldim dedi.



Sultanbeylibelediyespor takımının 3.Lige yükselmesinde çok önemli katkı sağlayan 1987 doğumlu Okan Karabıyık artık Vefa takımının başarısı için ter dökecek.


Sultanbeylibelediyespor takımının bir başka önemli oyuncusu 1988 doğumlu Yasin Sakaloğlu'da artık Efsane Vefa takımında top koşturacak.



Yenibosnaspor takımının başarılı kanat oyuncusu 1989 doğumlu Tunç Yalçın artık yeşal Beyaz



Kars takımının başarılı stoperi 1985 doğumlu Serkan Bolat artık Vefa takımının başarısı için ter dökecek.

Arnavutköybelediyespor takımının başrılı sporcusu 1991 doğumlu Gökhan Öztürk artık Yeşil Beyaz
 Amatorun Dunyasi ekibi olarak bu iki önemli transferin Vefa takımı ve başarılı sporcular için hayırlı olmasını diliyoruz.Vefa takımının çok kısa süre içerisinde Bal Liginin en önemli golcülerinden bir tanesini kadrosuna katması bekleniyor.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bekle bizi 3.lig..