Sultangazispor sahaya indi




Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sultangazispor takımı bu gün Cebeci komleksinde sahaya indi ve ilk idmanını gerçekleştirdi.Geçtiğimiz sezon kıl payı 3.Lig kapısından dönen Sultangazispor takımında hedef
mutlak 3.Lig.Kulüp Başkanı Osman Cengiz yeni sezonla ilgili hedeflerini Amatorun Dunyasi ekibine açıklarken 3.Ligden başka bir şey düşünmüyoruz dedi.

Teknik Direktörümüzün isteği doğrultusunda birbirinden önemli isimleri kadromuza kattık.Geçtiğimiz sezon kadromuzda olup katkı sağlayan bazı oyuncularla yolları ayırdık.Eksik görülen ve transfer edilmesinde fayda sağlanacağına inanılan tüm transferleri gerçekleştirdik.


Yönetim kurulu arkadaşlarımız harıl harıl transfer döneminde çalışarak Teknik Direktörümüzün istediği sporcularla anlaşma başarısını gösterdiler ve Teknik Ekibe çok kaliteli bir takım sunduk.



 Taraftarımız hiç merak etmesin onların ne istediğini iyi biliyoruz.Hepimizin ortak temennisi bu sezon profesyonellikle tanışmak.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak Sultangazispor takımına verimli bir kamp dönemi ve başarılı bir sezon diliyoruz.İlk antrenman olmasına rağmen sporcuların son derece istekli olmaları gözlerden kaçmadı.

Yorumlar