Kuştepespor'de neşeli ve keyifli idmanlar serisi devam ediyor




Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kuştepespor takımında idmanlardaki neşeli ve keyifli tavırlar gözlerden kaçmıyor.Teknik Direktör Ali Taş nezaretinde sürdürülen çalışmalarda sporcuların idmanlara olan konsantresi mükemmel.
Son derece ağır idmanlar olmasına rağmen sporcuların yüzlerindeki tebessüm başta Teknik Direktör Ali Taş ve Hasan Özdemir Başkan olmak üzere tüm yöneticilerin yüzünü güldürüyor.Bu sezon birbirinden önemli isimleri kadrosuna katarak çok önemli bir takım haline gelen kırmızı siyahlı takımın Teknik Direktörü Ali Taş Amatorun Dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Başta Başkanımız Hasan Özdemir ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bizzat izleyip beğendiğim sporcuları kadromuza katma nezaketini gösterdiler.Sporcularla olan dialoğumuz ağabey kardeş ilişkisi ile bir bağ oluşturmuş durumda.Sezona iyi şekilde başlamak istiyoruz.Kura çekiminden beklentimiz yok.


Süper Amatör Lig kaliteli bir ligdir ve kolay lokma yoktur.Takım olamadığın zaman her maç hüsranla sonuçlanabilir.Bu sezon Kuştepespor olarak çıtayı yukarı çektik ve en azından Bal Play Off müsabakalarını oynamak istiyoruz.


Elimdeki kadronun bunu başaracak güçte olduğunu söyleyebilirim.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak Kuştepespor kulübüne verimli bir hazırlık dönemi ve başarılı bir sezon diliyoruz.

Yorumlar