Kuştepe Arena'da nefes kesen mücadele





Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kuştepespor takımı bu sezon yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken,Kuştepe Arena da
Kuştepe Veteranlarının sergiledikleri performans müsabakayı izleyen seyirciler tarafından takdirle karşılandı.Tıklım tıklım tribünler önünde oynanan müsabaka kora kora bir mücadele örneği sergilenirken oyun zaman zaman sertliklerden dolayı durmak zorunda kaldı.


Geçmiş dönemlerde kırmızı siyahlı formayı giymiş emektar sporcuların sergiledikleri olağanüstü performans karşısında Amatorun Dunyasi ekibi olarak hayranlığımızı gizleyemedik ve bu güzel müsabakadan siz Amatorun Dunyasi takipçilerini de bilgilendirmek istedik.


Her hafta cumartesi 23.00 - 24.00 zaman dilimlerinde oynanan zevkli mücadeleyi izlemek isteyenler kapalı gişe oynanan müsabakanın biletlerini salı gününden itibaren Biletix gişelerinden temin edebilirler.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak bu güzel müsabakayı bizlere izlettirmelerinden dolayı KuştepeSpor Veteranlarına teşekkür ediyor bir başka müsabakada görüşmek üzere diyoruz.Bu arada müsabakanın dikkat çeken isimleri sakatlanıp oyundan çıkana kadar Recep,Müsabaka boyunca bitmek tüekenmek bilmeyen enerjisi ile Ataman,Duran toplardaki becerisi ile Amigo Yıldıray dikkat çeken isimler olarak hafızamıza kazındı.

Üstün top teknikleri ile Gıtkı Musatafa ve Dursun Hoca müsabakayı izleyenlerin gözlerindeki pasları alan ara pasları dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar