ÖNTAŞ, RESMEN BAHÇELİEVLER GÜMÜŞHANEDE


ÖNTAŞ, RESMEN BAHÇELİEVLER GÜMÜŞHANEDE
Önceki günlerde prensip anlaşmasına varılan Nejat Öntaş, tatil dönüşüayağının tozuyla kendisini Bahçelievler Gümüşhanespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Atılan karşılıklı imzların ardından kulüp başkanı Halit Çolak ile şimdiye kadar şimdiye kadar yapılan transferleri ve izlenecek yol haritasını masaya yatırdılar.

Şimdiye kadar yapılan transferler için başkan Halit Çolak'a teşekkür eden Öntas "göreve başlamak için sabırsızlanıyorum. Camianın ve taraftarlarımızın beklentisi yüksek, başarı yanlızca teknik adamla gelmez;başkan, yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve yerel basın yek vücut olursak başarı bizim için kaçınılmaz olur" dedi.
Bu konuşmanın ardından söz alan başkan Halit ÇOLAK "hocamızla takım hakkında genel bir değerlendirme yaptık, bundan önceki transferlerimizde olduğu gibi şimdiden sonra yapacağımız transferlerde oldukça titiz davranıyoruz. Başarıya giden yolda ben ve yönetici arkadaslarım hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Sezon sonu yapılan bu emeklerin karşılığını alacağız inşallah, yeter ki Bahçelievler Gümüşhanespor'a gönül verenler bizleri yanlız birakmasın"dedi. Bu arada teknik direktör Nejat Ontas'in yardimcısı da belli oldu. Aktif futbolculuk yaşantısında Eyüpspor'un kaleciliğini ve kaptanlığını yapan Mustafa UÇAR yardımcıi antrenörlük görevine getirildi.

Yorumlar