BAHCELİEVLER GÜMÜŞHANE KALECİSİNİ BULDU


BAHCELİEVLER GÜMÜŞHANE KALECİSİNİ BULDU
Teknik direktÖr Nejat Öntaş'ın goreve gelmesiyle beraber transfer çalışmalarını hızlandıran kirmizi beyazlılar, geçtiğimiz sezon Süper Amator ligini 4.grupta lider tamamlayan Gazi Mahallesi takımının kalecisi Özkan FERHATOĞLU'nu renklerine bağladı.
16 Haziran 1985 doğumlu olan kaleci Özkan, futbol hayatına Sultangazispor'da başladı. Daha sonra 2001 yilinda Galatasaray'a transfer olan Özkan, 2005 yilinda Galatasaray'in pilot takımı olan Beylerbeyi takımına transfer olarak profesyonelliğe adim attı. İstanbul Kartal Belediyespor, Alibeyköyspor takımlarında profesyonel futbol hayatını sürdüren Özkan FERHATOĞLU, Zara Ekinlispor'a transfer olarak amatöre dönüş yaptı. Son olarak Süper Amatör ligi takımlarından Gazi Mahallesi formasını terleten Özkan'in son durağı Bahcelievler Gümüşhanespor oldu.Transfer hakkinda konuşan başkan yardimcisi Isa DURMUŞ "Nejat hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimize devam ediyoruz. Özkan kardeşimizi tanıtmaya gerek yok, rüştünü ispatlamış bir kaleciyi takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz, transferlerimiz devam edecek"seklinde konuştu.

Yorumlar

isimsiz dedi ki…
amatorun acık ara en ıyı kalecisi.şartlar onu amatorde oynatıyor ama ıstese en kotu ıkıncı lıgde oynar.amatorde de olsa daha ıddaalı bı takıma gıtmesını beklerdım