Mesudiyespor'a yan bakılmıyor 2-0



13.Grup mücadelesinde Lider Mesudiyespor takım evinde ikinci sırada yer alan en yakın takipcisi Üsküdarİcadiye takımını ağırladı.
Müsabakanın başından sonuna kadar oyunun hakimi olan Mesudiyespor takımında kaptan Dinçer ortaya koyduğu performans ile adeta takımını galibiyete taşırken çok önemli bir pay sahibi oldu.

Müsabakada etkin olan taraf Mesudiyespor takımı olmasına rağmen ilk ciddi atak kontradan Üsküdar temsilcisinden geldi.Defansın arakasına iyi sarkan İcadiye forveti stoper ve kaleciden çok kolay sıyrılıp dar açıdan topu boş kalye yollamak yerine geriden gelen arkadaşlarına çıkartmak istedi.


Bunda da başarılı olamayınca yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu deplasman takımı değerlendirememiş oldu.Müsabakanın ilk yarısında kalabalık bir orta saha ve dirençli bir ekibi karşısında bulan Aydın Akbaş'ın talebeleri ilk kırkbeş dakikaya gol sığdıramadı.Müsabakanın ikinci yarısında Dinçer resitalini izledik.


Tecrübeli kaptan maestro edasında orta sahayı akıllı driplinglerle geçerek hücuma inanılmaz katkılar sağladı.Orta sahadan topla rakip ceza sahasına yöneldiğinde Gökhan ile kısa pas trafiği sonrasında topu önünde bulunca net bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor 1-0' a geldi.

dakikalar 69 dediği anda gelen bu golün ardından ataklarını iyice sıklaştıran Mesudiyespor takımı bu kez Dinçer'in asisti ile Gökhan tarafından ikinci golüne kavuştu ve skor 2-0'a geldi.


Doksan dakika sonunda başka gol olmadı ve Mesudiyespor takımı 1.Amatör kümeye yükselmeyi hemen hemen garantiledi gibi bir durum söz konusu oldu.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar