ÇAYIRGÜCÜ SPOR 2-1 BALAT YEŞİLOVA



Vefa stadında pazar günü oynanan maça Çayırgücü hızlı başladı
Maçın 10.cu dakikasında Hüseyin ile çok net bir fırsattan yararlanamadı.Maçın 20. dakikasında Çayırgücü adına beklenen gol geldi.
Bu dakikada kontra atağa kalkan Çayırgücü'nde Önder orta sahada topla buluştu kalecinin önde olduğunu gören Önder topu yaklaşık 40 metreden aşırtma vuruşla Çayırgücü'nün ilk golünü attı.
Balat yeşilovanın ilk olgun atağında ceza sahası dışında topla buluşan Esad düzgün bir vuruşla takımının beraberlik golünü getirdi.
İlk yarı karşılıklı ataklarla 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan Çayırgücü 55.dakikada Serdar kaleci Yavuz ile karşı karşıya kaldı bu pozisyonda Yavuz tecrübesini kullanarak topu çıkardı.
65. dakikada Serdar duvar paslarıyla ceza sahasına girdi ama topu auta vurdu.
Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip kornerlerle etkili olmaya başladı karambollerde oluşan pozisyonlarda kaleci Aykut kalesinde devleşti.
85.dakikada bu sefer Çayırgücü kornerde etkili oldu Önderin kornerden kestiği topta forvet Hüseyin arka direkte boş kaldı ancak vuruşu direği yalıyarak auta gitti.

Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken hakemin uzatmaları gösterdiği dakikada Ulaşın şutunu kaleci yavuz çıkardı dönen topu iyi takip eden Hüseyin skoru tayin etti.

Bu sonuçla Çayırgücü rakibi ile puan farkını 8e çıkararak 1. amatöre çıkmayı büyük ölçüde garantiledi.

Maçtan sonra futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Maçtan sonra açıklama yapan Çayırgücü genel kaptanı Rıdvan Bağımsız `Çayırgücü spor klübüne geldiğimizde hedefimiz olan 1. amatöre çıkma hedefimiz için tecrübemiz ve bilgimizi klübümüze aktardık iyi bir başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber kordineli olarak çalışarak hedafimize ulaştık Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızla beraber mutlu sona ulaştığımız için mutluyuz Bu başkan ve yönetimle önümüzde senede hedeflerimize ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.



HABER : METİN AŞCI

Yorumlar