AnadoluKavağı'na BeykozGöllüKöyü freni 1-1


15.Grup mücadelesinde BeykozGöllüKöyü ve Anadolukavağı takımları karşı karşıya geldiler.İki takımın zorlu mücadelesinde karşılıklı atılan goller ve beraberlik vardı.
Özellikle Anadolukavağı açısından son derece önemli bir müsabakaydı.Zirve yolunda başarılı performans çizen deplasman takımı beraberlik neticesinde zirvedeki yerini sağlamlaştırma adına çk önemli iki puanı Paşabahçe Stadyumunda bırakmış oldu.


Müsabakaya her iki takımda son derece istekli başladı.Anadolukavağı takımı ev sahibi olmanın avantajı ile ilk kırkbeş dakikada etkili ataklar gerçekleştirdi.Galibiyet golün de bulmasına rağmnda dengeyi kuran Anadolukavağı takımı bu üslüğünü gol ile neticelendiremeyince ilk kırkbeş dakikanın sonunda BeykozGöllüköyü takımının 1-0 üstünlüğü vardı.


Müsabakanın ikinci yarısında resmen Cengiz Sarımaden resiatalini izledik.bir gol attı iki topu direkten döndü.Bu güzel oyunu ve güzel performansına takım arkadaşlarının arzulu oyunu da eklenince ikinci yarıda oyunun tek hakimi Anadolukavağı takımıydı.Baskılı ve etkili oyununun karşılığında ikinci yarıda sadece tek gol üreten Anadolukavağı takımı Paşabahçe Stadyumunda çok önemli iki puanı bırakmış oldu.


Müsabakanın ikinci yarısında oyun zaman zaman elektiriklenmelere sebep oldu ve iki takım oyuncuları birbirine girdi.Olayları önlemek isteyen sağduyulu takım elemanları ve yöneticilerinin araya girmesiyle istenmeyen boyutlara gelmesi engellendi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar